Groen & Modern

Je netwerk event bij het Plofhuis.

Een netwerk event op een bijzondere locatie staat garant voor een goede opkomst.

Het Plofhuis bij Fort Uitermeer is zo’n plek waarmee je je relaties echt kunt verrassen. Echt anders dan anders. Een betere start van je evenement kun je niet bedenken!

Daarbij geef je een duurzaam karakter aan je event met deze ‘hergebruikte’  evenementenlocatie van meer dan 150 jaar oud.

Wil je hier ook neerploffen?

Netwerk event op een torenfort

Centraal gelegen, vlakbij Amsterdam en de A-1 ligt Fort Uitermeer heerlijk in het groen en direct aan rivier De Vecht. Een fijne plek om indruk mee te maken op je gasten.

Met uitzicht op het torenfort en een terras aan het water heb je alle ingrediënten beschikbaar om van je netwerk event een succes te maken. Bovendien beschikken we over een ruime (gratis) parkeerplaats, maar kunnen we je gasten ook met een boot ophalen vanuit Weesp.

Combineer met activiteiten

Het bijzondere van het Plofhuis is ook dat je je netwerk event direct kunt combineren met verschillende activiteiten. Breng je relaties eens op een andere manier met elkaar in contact.

Bijvoorbeeld door je gasten voorafgaand aan kennis te laten maken met één van onze activiteiten, zoals de PLOF escape. Zeker weten dat de netwerkgesprekken na afloop soepel en ontspannen verlopen. Neem contact met ons op voor de ideale samenstelling van je event op locatie.

Netwerk borrel aan het water

Het Plofhuis is gelegen op het terrein van Fort Uitermeer waar ook het Porterhouse gevestigd is. Met een geweldig terras direct aan rivier De Vecht is dit de ideale plek voor een netwerkborrel of een afsluitend diner met het bestuur.

Zo kun je kiezen uit verschillende borrelplanken, een walking dinner, maar ook voor een BBQ vanaf onze Bakbrommer foodtruck leent deze locatie zich uitstekend. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om van dit belangrijke evenement een groot succes te maken. Bel of mail gerust, we denken graag mee over de invulling van je  netwerk event op deze groene locatie.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.