Groen & Modern

Je netwerk event bij het Plofhuis.

Een netwerk event op een bijzondere locatie staat garant voor een goede opkomst.

Het Plofhuis bij Fort Uitermeer is zo’n plek waarmee je je relaties echt kunt verrassen. Echt anders dan anders. Een betere start van je evenement kun je niet bedenken!

Daarbij geef je een duurzaam karakter aan je event met deze ‘hergebruikte’  evenementenlocatie van meer dan 150 jaar oud.

Wil je hier ook neerploffen?

Netwerk event op een torenfort

Centraal gelegen, vlakbij Amsterdam en de A-1 ligt Fort Uitermeer heerlijk in het groen en direct aan rivier De Vecht. Een fijne plek om indruk mee te maken op je gasten.

Met uitzicht op het torenfort en een terras aan het water heb je alle ingrediënten beschikbaar om van je netwerk event een succes te maken. Bovendien beschikken we over een ruime (gratis) parkeerplaats, maar kunnen we je gasten ook met een boot ophalen vanuit Weesp.

Combineer met activiteiten

Het bijzondere van het Plofhuis is ook dat je je netwerk event direct kunt combineren met verschillende activiteiten. Breng je relaties eens op een andere manier met elkaar in contact.

Bijvoorbeeld door je gasten voorafgaand aan kennis te laten maken met één van onze activiteiten, zoals de PLOF escape. Zeker weten dat de netwerkgesprekken na afloop soepel en ontspannen verlopen. Neem contact met ons op voor de ideale samenstelling van je event op locatie.

Netwerk borrel aan het water

Het Plofhuis is gelegen op het terrein van Fort Uitermeer waar ook het Porterhouse gevestigd is. Met een geweldig terras direct aan rivier De Vecht is dit de ideale plek voor een netwerkborrel of een afsluitend diner met het bestuur.

Zo kun je kiezen uit verschillende borrelplanken, een walking dinner, maar ook voor een BBQ vanaf onze Bakbrommer foodtruck leent deze locatie zich uitstekend. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om van dit belangrijke evenement een groot succes te maken. Bel of mail gerust, we denken graag mee over de invulling van je  netwerk event op deze groene locatie.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7