Professioneel & vriendelijk

De PLOF crew van het Plofhuis.

Mag ik jullie voorstellen aan de PLOF crew! Een groep super enthousiaste “forten-nerds” die al meer dan 15 jaar zakelijke evenementen organiseren op vele forten in Nederland en sinds 2019 zijn neergestreken bij het prachtige Fort Uitermeer.

Tot snel op het Plofhuis!
Robert-Jan, Albert en Patricia

team Plofhuis
Plofhuis

De PLOF crew.

Plofhuis Robert-Jan Nederbragt
Sales, IT & Finance

Robert-Jan Nederbragt

Plofhuis Patricia Nederbragt-Lammers
Marketing & Design

Patricia Nederbragt-Lammers

Plofhuis Albert Gerritsen
Sales & Operations

Albert Gerritsen

Robert-Jan

Deze handige PLOF manager is het brein achter alle creativiteit en administratie van het Plofhuis. In 2013 is hij het toenmalige Fort Evenementen gestart na jaren ervaring opgedaan te hebben bij een ander evenementenbureau. Met zijn liefde voor watersport en mooie creaties bedacht en organiseerde hij de mooiste events op o.a. Forteiland Pampus en Forteiland IJmuiden.

Inmiddels is hij dus neergestreken op het Plofhuis en bedenkt hij hier de meest bijzondere extraatjes voor unieke evenementen. Robert-Jan is een echte alleskunner en is daarom ook verantwoordelijk voor de administratie en IT. Hij is getrouwd met Patricia en gek met zijn twee chocolade bruine labradors Willem en Oscar.

Patricia

De gelukkige vrouw van Robert-Jan die sinds 2015 is komen te werken bij het toenmalige Fort Evenementen. Patricia en Robert-Jan hebben elkaar ontmoet op Forteiland Pampus en samen is hun liefde voor de forten in de loop der jaren verder gegroeid.

Sinds 2019 zijn we neergestreken in het Plofhuis en is Patricia nu vooral verantwoordelijk voor de marketing en design. Ze is gek op het bedenken van bijzondere interieurs en mooie dingen creëren op de computer en in het Plofhuis.

Albert

Het blije ei van het Plofhuis is sinds 2016 onderdeel van het voormalige Fort Evenementen. Nadat hij vele jaren alleen in de operatie aan het werk was als event manager is hij sinds het openen van het Plofhuis verantwoordelijk voor de Sales en de operatie.

Grote kans dus dat je hem aan de telefoon krijgt of als gastheer tijdens jullie vergadering. Albert is vader van twee kinderen en ook hij is heel erg blij met zijn chocolade bruine labrador Ivy, de grote vriendin van Willem en Oscar (en ook vaak te vinden bij ons op kantoor).

PLOF crew

De rest van de PLOF crew bestaat uit onze super enthousiaste collega’s die de evenementen begeleiden en ondersteunen met de catering. Een crew die al sinds vele jaren bij ons is en deze werkzaamheden vaak naast hun vaste baan doen.

Zo zitten in ons team stewardessen, studenten, filmproducers en nog veel meer. Zonder deze geweldige medewerkers zal het Plofhuis nooit zo leuk zijn als het nu is!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7