Uniek & gezellig

Een teamuitje op het Plofhuis.

Op zoek naar een origineel teamuitje? Wel eens aan een fort gedacht? Het is eens iets heel anders origineels dan samen bowlen of wokken. De locatie maakt ieder teamuitje tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Het Plofhuis op Fort Uitermeer heeft tal van activiteiten waaruit jullie kunnen kiezen en elk teamuitje een eigen karakter kunnen geven. Wilt je een escape room experience ervaren? Of misschien willen jullie ter plekke zelf kiezen wat je gaat doen? Of houden jullie meer van een uitdagend programma? Het kan allemaal!

Samen met jullie stellen we een origineel teamuitje samen dat helemaal past bij jullie dagje uit!

Wil je hier ook neerploffen?

Originele locatie, origineel teamuitje

De originele locaties van de Hollandse Waterlinies waaronder het Plofhuis hoort, maken jullie teamuitje natuurlijk helemaal bijzonder. De Stelling van Amsterdam en de Hollandse Waterlinie tellen bijna honderd forten met ieder hun eigen karakter en zo ook Fort Uitermeer.

Geniet hier van de intimiteit van een klein torenfort en de munitie opslagen daaromheen. Het Plofhuis ligt midden in het groen en op een steenworp van de grote stad.

Origineel teamuitje op maat

Het Plofhuis biedt een origineel teamuitje op maat. We hebben een portfolio met een groot aantal evenementen sinds 2013. Zo hebben we activiteiten als Fort Trivial of de PLOF Escape die het team op een ontspannen en speelse manier laten samenwerken. Het competitie-element in die activiteiten zorgt ervoor dat zelfs de meest timide medewerker binnen de kortste keren fanatiek bezig is!

Het bijzondere van onze activiteiten is dat ze allemaal zijn geïnspireerd op de geschiedenis en de locatie van het fort.

Dag vullende teamuitjes

We bieden een origineel teamuitje dat dag vullend kan zijn, maar verzorgen ook korte vergaderbreaks. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de grootte van het team en de tijd van het jaar. Zo kijken we in de natte herfst wat vaker naar binnenactiviteiten, terwijl in de zomer het water nogal eens een rol speelt in de activiteiten.

Maar we zijn ook zo flexibel dat we op veranderde weersomstandigheden kunnen inspelen. Want in de zomer wil het wel eens regenen en een Indian Summer (heerlijke nazomer) behoort inmiddels niet meer tot de uitzonderingen.

Smaakvolle afsluiting

We kunnen elk origineel teamuitje smaakvol afsluiten met bijvoorbeeld een gezellige borrel, een stoere barbecue of een mooi diner. Bij het sfeervolle restaurant reserveren wij graag een tafel voor jullie, zodat jullie kunnen genieten van al het heerlijks én het geweldige uitzicht over de Vecht. Informeer bij onze event managers naar de mogelijkheden.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE