Historie & fun

Originele bedrijfsuitjes bij het Plofhuis.

Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie voor jullie originele bedrijfsuitjes? Iets anders dan een standaard zaal of evenemententerrein?

Dan kunnen jullie je uitje met de hulp van het Plofhuis gemakkelijk een uniek karakter meegeven. Dankzij de authentieke sfeer van Fort Uitermeer in Amsterdam wordt jullie uitje gegarandeerd een onvergetelijke dag.

Maak deze dag compleet met de leukste groepsactiviteiten en geweldige catering aan de oever van de Vecht.

Wil je hier ook neerploffen?

Unieke locatie voor originele bedrijfsuitjes

Fort Uitermeer is centraal gelegen tussen Amsterdam, Almere en Hilversum, waardoor wij de medewerkers uitstekende bereikbaarheid kunnen bieden, alsook gratis parkeren.

Het Plofhuis bestaat uit meerdere voormalige munitie opslagplaatsen, waarvan een aantal recent gerenoveerd zijn. Dit zijn ook de Plofhuisjes die wij gebruiken als basis voor jullie uitje, maar waar mogelijk nodigen we jullie graag uit om van het groene buitenterrein van het fort te genieten.

Bijzondere groepsactiviteiten

Maar een originele locatie maakt natuurlijk niet per definitie een origineel bedrijfsuitje. Daarom hebben wij in de loop der jaren een uitgebreid assortiment met bijzondere groepsactiviteiten opgebouwd. Alle activiteiten zijn perfect afgestemd op de historie en karakteristieken van de diverse forten. Activiteiten als Fort Trivial en de PLOF Escape passen bijvoorbeeld uitstekend bij een bedrijfsuitje waarbij medewerkers op een originele manier worden uitgedaagd om samen te werken. Afhankelijk van de weersomstandigheden en jullie wensen, kunnen we altijd een passend programma opstellen.

Originele afsluiting van een bijzondere dag

Het Plofhuis heeft alle ingrediënten voor een originele bedrijfsuitjes beschikbaar. Dit betekent ook dat wij de catering op locatie voor jullie kunnen verzorgen en bijvoorbeeld een diner of borrel kunnen organiseren.

Een ‘walking dinner’ waarbij je gezellig informeel hapjes geserveerd krijgt in het restaurant of een uitgebreide barbecue aan de oever van de Vecht is voor ons geen enkel probleem.

Leg jullie wensen daarom vooral aan ons voor en laat je informeren door onze ervaren eventmanagers. Misschien vind je het leuk om eerst een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven van deze groene oase? We maken graag een afspraak met jullie!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE