Gezellig & bijzonder

Overnachten bij het Plofhuis.

Wil je je vergadering, training of bedrijfsuitje uitbreiden met een overnachting? In deze prachtige omgeving is dat een absolute aanrader om te overnachten bij Fort Uitermeer!

In de buurt van het Plofhuis hebben we meerdere overnachtingsmogelijkheden, waarvan we hieronder een paar bijzondere graag vermelden.

Met plezier plaatsen wij een optie bij één van deze accommodaties, maar je kunt natuurlijk ook altijd zelf contact met hen opnemen via de bijgevoegde link.

Wil je hier ook neerploffen?

Hotel Hart van Weesp

In het sfeervolle centrum van Weesp staat stadshotel Hart van Weesp. Op slechts 7 minuten met de auto vanaf het Plofhuis, maar ook goed te bereiken per boot of fiets.

Hoe leuk om na je vergadering de Vecht over te varen naar het hotel en de volgende ochtend even wakker worden met een prachtige fietstocht langs de Vecht!

Het hotel heeft 3 sterren en is van alle gemakken voorzien. Wil je ‘s avonds nog even een afzakkertje nemen, bezoek dan één van de gezellige kroegjes in Weesp. Bij het Hart van Weesp zijn er meer dan 60 kamers. Meer informatie vind je hier.

Boutique hotel Weesp

Nieuw in Weesp vind je dit prachtige hotel in een eeuwenoud gebouw, middenin het centrum van het pittoreske Weesp. Dit prachtige gebouw is al 400 jaar oud en ooit gebouwd als Burgerweeshuis. 

Details hiervan vind je nog altijd terug in de structuur en de gevels van het gebouw.

Dit hotel heeft 9 luxe kamers, allemaal met vaste 2 persoonsbedden en een prachtige inrichting. Alle kamers hebben gratis Wifi, een smart TV, airco, een badkamer en separaat toilet.

Perfect voor kleine gezelschappen dus! Maar ook in combinatie met het bovengenoemde hotel voor als deze vol zit. Hotel Hart van Weesp ligt namelijk op nog geen 5 minuten lopen.

Meer informatie over dit hotel vind je hier.

Vintage Vacation

Wil je echt iets unieks? Kies dan voor de te gekke indoor retro camping bij Vintage Vacation van Boerderij Honswijck. Ietsje verder (op ca. 6 km), maar prima aan te rijden met de auto of fiets of nog leuker, met de boot!

Bij de boerderij is er één van de stallen omgebouwd tot indoor camping met 4 caravans (2 personen per caravan). Hier ga je echt helemaal terug in de tijd en aan elk detail is gedacht. Naast deze gave glamping hebben ze hier ook nog een pipowagen en een aantal kleine vakantiehuisjes.

In totaal kun je hier met ongeveer 16 personen terecht. Meer informatie over de indoor camping vind je hier. De andere overnachtingsmogelijkheden op de boerderij vind je hier.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7