Historisch & uniek

Een personeelsfeest bij de Plofhuisjes.

Een bijzonder personeelsfeest Noord-Holland is gegarandeerd op Fort Uitermeer in Weesp (Amsterdam). Jullie kunnen hier terecht midden in het groen, terwijl het fort nooit ver van een grote stad ligt en mede daardoor goed te bereiken is. Ideaal voor een gezellig personeelsfeest.

Je vindt hier (bijna) alles op één plek. Combineer je personeelsfeest dan ook met de lekkerste catering en een gezellig feest in het restaurant bij het Plofhuis.

Wil je hier ook neerploffen?

Personeelsfeest Noord-Holland

Het bijzondere van de Plofhuisjes is dat ze midden in het groen liggen. Verborgen achter de verdedigingswal en het torenfort, kunnen jullie heerlijk genieten in de schaduw van de bomen. Of natuurlijk in één van de voormalige munitie opslagplaatsen. Want dat waren de Plofhuisjes voorheen. Het bezoek van de locatie is al een feest op zich.

Klein fort

Fort Uitermeer in Noord-Holland is een klein fort, perfect voor een personeelsfeest met gezelschappen tot 80 personen. De intieme sfeer van het Plofhuis biedt jullie een prachtige omgeving voor het welverdiende feest.

Elk Plofhuis heeft tevens zijn eigen buitenruimte, dus op een mooie dag kunnen jullie genieten van jullie eigen terras. De borrel en of diner verplaatsen we met plezier naar het sfeervolle restaurant aan de Vecht.

Leuke activiteiten

Het Plofhuis biedt op het fort in Noord-Holland ook activiteiten die bijzonder geschikt zijn voor een personeelsfeest. Het zijn ontspannende activiteiten, maar de collega’s werken tegelijkertijd aan het team.

Een mooi voorbeeld daarvan is Fort Trivial. Dit populaire spelprogramma is gebaseerd op Trivial Pursuit. Alle medewerkers verzamelen bij dit programma trivianten met actieve en ontspannende doe- en denk opdrachten die jullie vooraf zelf uitkiezen. Over het algemeen wint niet het sterkste of snelste team, maar het team dat het beste samenwerkt. Het is dus een ideale manier om het personeel op een informele manier met elkaar aan de slag te laten gaan.

Duurzaam personeelsuitje

Met het Plofhuis kunnen jullie meteen rekenen op een duurzaam personeelsuitje. Zo wordt een groot deel van de interieuren van de Plofhuisjes alsook de onderdelen van de activiteiten gemaakt met tweedehands materialen. Zo zijn de lampen in de voormalige munitie opslagplaatsen gemaakt van oude munitiekisten. De PLOF Escape is een escape kist gemaakt van een oude legerkist.

Maar wat dacht je van het hergebruik van dit stukje cultureel erfgoed? Waar het eens gebruikt werd om Nederland te verdedigen, wordt het nu gebruikt om Nederland een prachtige dag te bezorgen met een geslaagd personeelsfeest in Noord-Holland.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE