Sfeervol & historische

Je personeelsfeest bij het Plofhuis.

Voor een personeelsfeest Utrecht zijn de forten van de Hollandse Waterlinie een ideale locatie. In de rustieke sfeer van een fort ben je er namelijk echt even helemaal tussenuit met het personeel.

Het Plofhuis bij Fort Uitermeer vind je op zo’n 20 minuutjes van Utrecht en is een perfecte plek voor jullie personeelsfeest!

Combineer deze belangrijke dag met leuke groepsactiviteiten die helemaal passen bij het Plofhuis en natuurlijk de lekkerste catering aan de oever van de Vecht.

Wil je hier ook neerploffen?

Personeelsfeest in Utrecht

Voor een personeelsfeest in Utrecht vind je bij Fort Uitermeer legio mogelijkheden. Je kunt er een teambuilding programma doen of een bijeenkomst met diner organiseren.

Bij het Plofhuis kun je gratis parkeren en met het OV reis je eerst naar station Weesp. Vanaf daar pak je de OV fiets en start je uitje al geweldig door de prachtige route langs de Vecht. Of wat dacht je van een boottocht als start van jullie personeelsfeest, waarbij we jullie ophalen vanaf het station?

Bijzondere programma’s voor een personeelsfeest

Het Plofhuis heeft een groot aantal leuke programma ideeën voor personeelsfeesten in haar portfolio. Met meer dan 10 jaar ervaring op verschillende forten, zijn alle programma’s geënt op de historie van Fort Uitermeer.

Jullie feest en de locatie vormen zo als het ware een geheel. Hoe bijzonder is dat? Het geeft jullie personeelsfeest een grotere intensiteit.

Op maat gemaakt

Al onze evenementen worden op maat gemaakt naar jullie wensen. Hiervoor maken we graag een afspraak om Fort Uitermeer en de Plofhuisjes te komen bezichtigen. Zo’n personeelsfeest is toch een belangrijke dag en dan is het toch wel heel prettig om vooraf te weten waar jullie deze dag gaan vieren.

Ook de klik is voor ons heel belangrijk, zodat we echt aan alle wensen kunnen voldoen en de verwachtingen kunnen waarmaken! Onze event managers vertellen jullie dan ook graag over de mogelijkheden.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE