Gezellig & groen

Je personeelsfeest bij het Plofhuis.

Het belangrijkste element voor een onvergetelijk personeelsfeest is natuurlijk een unieke evenementenlocatie!

Het Plofhuis is zo’n plek waar iedereen zich direct thuis voelt, ons motto is niet voor niets ‘Plof hier maar lekker neer’.

Dat komt met name door de unieke inrichting en de ligging op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp, vlakbij Amsterdam. In onze Ploftuin kun je aansluitend genieten van een lunch, borrel of diner middenin de natuur.

Wil je hier ook neerploffen?

Uniek personeelsfeest

Kies je voor het Plofhuis dan kies je voor een uniek personeelsfeest. Van activiteiten zoals de PLOF Escape waarbij je door het oplossen van puzzels en raadsels de elementen verzameld om het aanwezige kanon echt tot ontploffing te brengen tot een hilarisch curling toernooi behoort tot de mogelijkheden op deze unieke plek middenin het groen.

Hoe jullie feest voor de medewerkers er ook uit moet zien, met ons uitgebreide scala aan activiteiten stellen we voor elke groepssamenstelling een uniek personeelsfeest samen.

Terras aan het water

Na zo’n originele teamactiviteit is het goed toeven bij het restaurant van Fort Uitermeer, met spectaculair uitzicht op het torenfort en met een heerlijk terras aan het water. Of je nu kiest voor een gezellige borrel of compleet diner na afloop, wij zorgen er graag voor dat ook de inwendige mens niet vergeten wordt.

Neem dus gerust contact met ons op voor advies over de lekkerste menu samenstelling voor jullie personeelsfeest op locatie.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE