Gezellig & groen

Je personeelsfeest bij het Plofhuis.

Het belangrijkste element voor een onvergetelijk personeelsfeest is natuurlijk een unieke evenementenlocatie!

Het Plofhuis is zo’n plek waar iedereen zich direct thuis voelt, ons motto is niet voor niets ‘Plof hier maar lekker neer’.

Dat komt met name door de unieke inrichting en de ligging op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp, vlakbij Amsterdam. In onze Ploftuin kun je aansluitend genieten van een lunch, borrel of diner middenin de natuur.

Wil je hier ook neerploffen?

Uniek personeelsfeest

Kies je voor het Plofhuis dan kies je voor een uniek personeelsfeest. Van activiteiten zoals de PLOF Escape waarbij je door het oplossen van puzzels en raadsels de elementen verzameld om het aanwezige kanon echt tot ontploffing te brengen tot een hilarisch curling toernooi behoort tot de mogelijkheden op deze unieke plek middenin het groen.

Hoe jullie feest voor de medewerkers er ook uit moet zien, met ons uitgebreide scala aan activiteiten stellen we voor elke groepssamenstelling een uniek personeelsfeest samen.

Terras aan het water

Na zo’n originele teamactiviteit is het goed toeven bij het restaurant van Fort Uitermeer, met spectaculair uitzicht op het torenfort en met een heerlijk terras aan het water. Of je nu kiest voor een gezellige borrel of compleet diner na afloop, wij zorgen er graag voor dat ook de inwendige mens niet vergeten wordt.

Neem dus gerust contact met ons op voor advies over de lekkerste menu samenstelling voor jullie personeelsfeest op locatie.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.