Gezellig & historisch

Je personeelsuitje bij het Plofhuis.

Een personeelsuitje op een fort met voor ieder wat wils, ben je daar naar op zoek?

Dan zit je bij het Plofhuis op Fort Uitermeer op het juiste adres. Niet alleen weten wij veel van de forten, maar weten wij vooral hoe bijzonder een dagje uit met de collega’s op deze prachtige locatie kan zijn!

Samen met jullie maken we er een geweldige en historische dag van, boordevol teamspirit en unieke groepsactiviteiten.

Wil je hier ook neerploffen?

Personeelsuitje op een fort

Sinds vele jaren organiseren wij een personeelsuitje fort voor onze klanten op Fort Uitermeer in Weesp (Amsterdam) en zijn daardoor ook zeer bekend met de mogelijkheden op deze erfgoedlocatie van de Stelling van Amsterdam en andere Hollandse Waterlinies.

Wij delen onze passie graag met jullie om een compleet verzorgde en unieke dag te organiseren voor jullie medewerkers.

Ontelbaar veel mogelijkheden

Eigenlijk zijn er ontelbaar veel mogelijkheden voor een bijzonder personeelsuitje op deze prachtige locatie. Denk aan een het toegankelijke en gezellige Fort Trivial met aansluitend een smakelijke barbecue of een vaartochtje tussen het vergaderen door.

Wat ook leuk is bij een personeelsuitje op een fort, is een stukje cultuur meekrijgen. Natuurlijk vertellen wij altijd iets over het fort en de plofhuisjes, maar we kunnen dit intro verhaal uitbreiden door een rondleiding in jullie programma te boeken.

Culturele activiteiten

De (culturele) activiteiten van het Plofhuis zijn speciaal ontwikkeld voor Fort Uitermeer en geven je tijdens je personeelsuitje op speelse wijzen een stukje oerhollandse cultuur mee. Zelfs als je niks met forten hebt, kom je hierdoor toch achter de uitzonderlijke geschiedenis.

Kies bijvoorbeeld voor de PLOF Escape, een mobiele escape kist waarbij je Jan de sluiswachter “helpt” in tijde van oorlogsdreiging. Een leuke groepsactiviteit tijdens jullie dagje uit op een fort!

Catering

Natuurlijk breid je je personeelsuitje op ons fort uit met een gezellige borrel of andere lekkere catering. In samenwerking met het sfeervolle Porterhouse, wat je kunt vinden aan de oever van de Vecht, hebben wij een ruim aanbod van heerlijke lekkernijen.

Onze event managers denken heel graag met jullie mee voor de complete invulling van jullie bedrijfsuitje!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE