Toegankelijk & fun

Personeelsuitje bij het Plofhuis.

Organiseer jij dit jaar jullie personeelsuitje en zoek je nog een bijzondere locatie en (teambuildings) activiteit?

Het Plofhuis bij Fort Uitermeer in Weesp ligt vlakbij Amsterdam maar toch middenin het groen en ook nog eens aan rivier De Vecht. Met een sfeervolle Ploftuin, verschillende Plofhuizen en diverse catering mogelijkheden is dit de ideale plek voor een personeelsuitje waar iedereen het volgend jaar nog over heeft.

Combineer de actieve uitjes met heerlijke catering.

Wil je hier ook neerploffen?

Origineel personeelsuitje

Met het Plofhuis als locatie heb je gelijk een streepje voor met een origineel personeelsuitje. Bovendien kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten waar voor iedereen altijd wel iets leuks bij zit.

Kraak je hersenen in onze PLOF Escape, los met elkaar de puzzels en raadsels binnen een uur op en breng het aanwezige kanon live tot ontploffing. Een spannende activiteit waar iedereen enthousiast over is!


Zijn je collega’s meer in voor wat fysieke actie? Dan is er zowel buiten als binnen in één van onze plofhuizen ruimte om te boogschieten of combineer deze activiteiten met de PLOF spelen. Dan is er keuze tussen onder meer boogschieten, de PLOF Escape en een interessante rondleiding.

Personeelsuitje van 10-130 personen

Bij het Plofhuis kun je een personeelsuitje organiseren van 10 – 130 personen. Is jullie groep wat groter, denk dan aan onze PLOF Gamble. Ga terug in de tijd en doe zoals de soldaten het hier toen ook deden. Gokken! Gok op je team en verdien zoveel mogelijk geld. Samenwerking, creativiteit en snelheid staan centraal in dit programma van 2,5 uur.

Sluit af met een borrel of diner in onze Ploftuin met onze foodtrucks en je personeelsuitje is er één om nooit meer te vergeten. Neem contact op en we denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken voor jou en je collega’s.

 

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE