Informeel & fun

Een winters programma.

Klaar voor wat actie tijdens je kerstborrel of winteruitje? Kies dan voor de een hilarisch curling toernooi bij je bedrijfsuitje op het Plofhuis!

Een super leuke competitie die je perfect kunt combineren met een borrel of als vergaderbreak tijdens je heisessie.

In de maanden december t/m februari hebben wij naast het Plofhuis onze curling baan opgebouwd voor deze leuke activiteit.

curling plofhuis

Tijdsduur

1 - 1,5 uur.

Aantal personen

10 - 30 personen.

Waar

Buiten (winter).

Prijs

€ 24,50 per persoon.

Curling bedrijfstoernooi.

Bij dit toernooi gaan jullie aan de slag op de (zomer)curling baan. Naast het Plofhuis hebben we namelijk een officiële curling baan liggen, oftewel een ‘Eisstockbahn’! Hiervoor hebben we dus geen vrieskou nodig.

En op deze curling baan ga je niet ‘gooien’ met de welbekende curlings, maar met ijsstokken. Makkelijker en eigenlijk nog veel leuker!

Het doel is om je ijsstok zo dicht mogelijk in de binnenste cirkel te krijgen én te houden! Want je tegenstander kan natuurlijk jouw ijsstok altijd nog uit de cirkel werpen… Een heerlijke activiteit waarbij fanatisme hoog in de vaandel staat, let maar op!

Een impressie

Zij hebben hier al eens 'ge-curld'.

Kerstborrel nabij Amsterdam

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie nabij Amsterdam voor je kerstborrel? Het Plofhuis ligt op nog geen 10 minuutjes van Amsterdam Zuidoost en op zo’n 10 minuten van het Gooi.
Met ruim 70 gratis parkeerplaatsen en NS station Weesp in de nabijheid een perfecte plek om het jaar gezamenlijk af te sluiten! En om je kerstborrel nog leuker te maken, organiseer je een gezellig (kort) curling toernooi op je bedrijfsuitje. Kijken wie het jaar het meest fanatiek wilt afsluiten!

Kleine teams

Het PLOF Curling toernooi wordt gedaan met kleine teams van zo’n 3 à 4 personen. Deze kunnen jullie vooraf zelf bepalen of wij maken deze ter plekke. Natuurlijk moet er een leuke teamnaam bedacht worden en wij gaan er stiekem een beetje van uit dat iedereen op z’n minst een foute kersttrui aanheeft in de kerstperiode. Voor het winnende team is er uiteraard een eervolle vermelding in jullie bedrijfsnieuwsbrief.

Vergaderbreak

Combineer het curling toernooi met een gezellige kerst- of nieuwjaarsborrel. Maar natuurlijk kun je ook komen curlen tijdens je heisessie als vergaderbreak of als onderdeel van je bedrijfsuitje bij de Fort Spelen.

Breid je programma uit met een heerlijk diner in het Porterhouse en je vertrekt met mooie herinneringen van Fort Uitermeer! Vraag ons naar de mogelijkheden.

LET OP, de curling kan alleen geboekt worden in de maanden december t/m februari.

Voorbeeld programma.

Ontvangst bij het Plofhuis

Welkom! Wij ontvangen jullie met een lekker warm kopje koffie of chocomel, waarna onze event manager wat meer vertelt over deze bijzondere locatie en de activiteit.

16:30u

Walking dinner

Na alle hilariteit van het toernooi én de prijsuitreiking, nodigen we jullie uit aan tafel voor een heerlijk walking dinner in het sfeervolle Porterhouse.

21:00u
16:00u

PLOF Curling

Als iedereen is opgewarmd, gaan we naar buiten en starten we met het PLOF Curling toernooi! 

18:00u

Afscheid

Helaas, aan al het goede komt een einde, ook bij het Plofhuis... Dank jullie wel en heel graag tot ziens!

Iets anders?

Bekijk ook eens deze activiteiten.

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Een ijzig avontuur op het ‘ijs’

Ben je op zoek naar een uniek en vermakelijk bedrijfsuitje dat jullie teamgeest versterkt en zorgt voor een onvergetelijke ervaring? Waarom proberen jullie dan niet eens een curling bedrijfsuitje? Curling, een traditionele wintersport die al eeuwenlang wordt beoefend, biedt een leuke en uitdagende activiteit voor collega’s van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Uitleg en techniek

Bij aankomst op het Plofhuis worden alle deelnemers begroet door iemand van onze PLOF crew, die hen zal voorzien van de nodige uitleg en technieken om de sport onder de knie te krijgen. Curling, oftewel ‘eisstockschiessen’, vereist zowel fysieke vaardigheden als strategisch denken, waardoor het de perfecte combinatie is voor een teambuilding activiteit.

Jullie team zal leren hoe ze de stenen over het ‘ijs’ moeten laten glijden om de richting en snelheid van de steen te beïnvloeden. Het is een spel dat samenwerking, communicatie en nauwkeurigheid vereist om succesvol te zijn.

Curling bedrijfsuitje

Terwijl alle collega’s zich in het spel storten, zullen ze merken dat het curling bedrijfsuitje niet alleen leuk is, maar ook de teamdynamiek verbetert. Samen strategieën bedenken, instructies geven en de steen naar de gewenste positie sturen, zorgen ervoor dat alle teamleden op een nieuwe manier met elkaar in contact komen. Het curling bedrijfsuitje creëert een informele en ontspannen sfeer waarin collega’s elkaar op een andere manier leren kennen en waarderen.

Gezellig samenzijn

Naast het plezier op de baan biedt een curling bedrijfsuitje ook de mogelijkheid voor een gezellig samenzijn na afloop. Jullie kunnen de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd of een drankje, waarbij het team de kans krijgt om ervaringen te delen en de banden verder aan te halen.

Een curling bedrijfsuitje biedt dus niet alleen plezier en vermaak, maar ook waardevolle leermomenten en teambuilding. Het is een activiteit die de werknemers zal uitdagen, inspireren en samenbrengen. Dus waar wacht je nog op? Haal je collega’s van kantoor en geef ze een onvergetelijke dag vol ‘ijspret’ met een curling bedrijfsuitje!

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp