Plezier & budget

Een dynamisch spel programma.

Ga zelf aan de slag met dit leuke teambuilding programma op het Plofhuis, ideaal voor een geslaagd dagje uit met de collega’s!

Met de PLOF DIY (Do It Yourself) zijn jullie zelf de “jury”, dus valsspelen is dan natuurlijk uit den boze ;-). In teams gaan jullie verschillende denk en doe opdrachten doen in een ware competitiestrijd. Welk team werkt het beste samen en gaat ervan door met de eeuwige roem?

plof diy bedrijfsuitje

Tijdsduur

2 uur.

Aantal personen

25 - 100 personen.

Waar

Binnen en buiten.

Prijs

€ 26,50 per persoon.

Fun Factor

Samenwerken en communiceren staan uiteraard centraal, maar de fun factor bij deze PLOF DIY is natuurlijk het allerbelangrijkst.

Bij de offerte krijg je inzage in alle doe en denk opdrachten. Zoals het verzamelen met een schep (vastgezet aan 8 touwen) van diverse ‘granaten’ of de bommen en granatenquiz met allerlei gekke vragen.

In zes competitie rondes doen jullie verschillende opdrachten. Welk team werkt het beste samen?

Een impressie

Zij hebben hier al eens 'ge-DIY-d'.

Teambuilding op het Plofhuis

Voor een dagje teambuilding op het Plofhuis is de PLOF DIY een ideaal programma. Niet alleen moet je samenwerken om de opdrachten goed uit te voeren, maar omdat jullie de activiteiten zelf begeleiden en jureren zijn jullie ook echt helemaal op elkaar aangewezen!
Er is altijd een event begeleider van ons aanwezig om de materialen klaar te zetten en ook de activiteiten vooraf uit te leggen. Verder is het aan jullie om de activiteiten in ‘goede banen te leiden’.

Budget uitje

Doordat jullie de spelonderdelen – na een instructie vooraf – helemaal zelf begeleiden kunnen we de PLOF DIY aanbieden tegen een scherpe prijs.
Wel zo fijn als je budget wat minder toereikend is en je toch op zoek bent naar een origineel teambuilding uitje.

Het uiteindelijke finalespel wordt door onze event begeleider georganiseerd en tussendoor houdt hij/zij ook een oogje in het zeil om valsspelers geen kans te geven.

Voorbeeld programma.

Ontvangstlunch bij het Plofhuis

Welkom! We starten dit gezellige bedrijfsuitje met een smakelijke PLOF lunch.

14:00u

Pauze

Even bijkomen van alle activiteiten met een zoutje en (fris)drankje.

15:30u

Borrel

We sluiten deze gezellige dag af met een heerlijk (alcoholvrij) borreltje op het terras waarbij de PLOF hapjes natuurlijk niet mogen ontbreken!

17:30u
13:00u

PLOF DIY

Voordat we starten legt onze event manager uit hoe de onderdelen werken, waarna de teams aan de slag gaan met de 1e drie rondes.

15:00u

PLOF DIY (vervolg)

We gaan verder met nog drie rondes activiteiten. We sluiten af met een hilarische finale met de event manager!

16:30u

Afscheid

Helaas, aan al het goede komt een einde, ook bij het Plofhuis... Dank jullie wel en heel graag tot ziens!

Iets anders?

Bekijk ook eens deze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Teambuilding programma

Een teambuilding programma is een effectieve manier om de samenwerking en cohesie binnen jullie team te versterken. Met een goed ontworpen programma zoals de PLOF DIY kun je alle medewerkers betrekken bij uitdagende en leuke activiteiten die hen uit hun comfortzone halen en teamwork bevorderen.

Denk aan teambuilding spellen, probleemoplossende taken en outdoor avonturen. Door gezamenlijke doelen te bereiken en te leren communiceren en vertrouwen op te bouwen, zullen de teamleden niet alleen hun individuele vaardigheden verbeteren, maar ook een hechtere band met elkaar ontwikkelen. Investeer in een teambuilding programma en zie hoe het team groeit en floreert.