Sfeervol & teambuilding

Een kerst programma.

Nodig je collega’s of relaties uit voor een over de top PLOF Kerstuitje om het jaar gezellig af te sluiten!

Kies voor dit te leuke spelprogramma in combinatie met een gezellige borrel of diner en geniet samen met alle medewerkers van een fantastisch uiteinde. 

Tijdsduur

2,5 uur.

Aantal personen

10 - 65 personen.

Waar

Binnen.

Prijs

€ 39,50.

Kerst teambuilding op Fort Uitermeer.

Natuurlijk gaat het tijdens het kerstuitje om gezelligheid, maar een stukje teambuilding kan nooit kwaad!

Daarom hebben wij een activiteit voor jullie ontwikkeld waarbij beide samengaan. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk kerstmutsen te winnen.

Dit doen jullie door middel van allerlei kerstige denk- en doe activiteiten. Denk hierbij aan een kerstboom optuigen met ‘aparte’ middelen. Of de kerst escape box, waarbij je samen allerlei puzzels oplost om de escape box te openen.

Een impressie

Zij hebben hier al eens kerst gevierd.

Groepsactiviteiten

Alle groepsactiviteiten zijn zeer toegankelijk en dus leuk voor iedereen! Van directeur tot de office manager. In totaal doen jullie zes doe en denk opdrachten, allemaal in kerstsfeer, allemaal in competitieverband.

Dit betekent dat je echt met elkaar aan de slag gaat. Hierbij is samenwerking en communicatie zeer belangrijk en is er alle ruimte voor de fanatiekelingen!

We sluiten af met een gezamenlijke finale. Hiervoor gaan we met lampionnen naar het ‘kanonnendepot’ om daar kerstballen af te schieten.

Slecht weer scenario

De meeste activiteiten zijn binnen, maar waar mogelijk gaan we ook activiteiten in de frisse buitenlucht doen. Als we echt niet naar buiten kunnen, dan vervangen we, waar nodig, buiten activiteiten voor een andere leuke activiteit binnen.

Catering

Het PLOF Kerstuitje is aan te vullen met bijvoorbeeld een gezellig winters ontvangst. Maar wil je je kerstuitje helemaal compleet maken? Dan verlengen we deze met een gezellige borrel en/of kerstdiner.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een volledig overzicht van dit superleuke teambuilding kerst programma.

Voorbeeld programma.

Ontvangst bij het Plofhuis

Hohoho! Welkom bij het Kerst-Plofhuis! Voor alle gasten is er een glaasje warme chocomel of koffie/thee met heerlijke kerstbonbons. Misschien een mooi moment ook voor de kerst-speech?

15:30u

Pauze

We nemen even een momentje van rust met een lekker (fris)drankje, warme chocomel en wat zoutjes.

17:00u

Kerst borrel

Als we het team met de meeste kerstmutsen hebben geëerd, kunnen jullie gaan genieten van een gezellige kerstborrel! Indien jullie willen afsluiten met een kerstdiner, vraag dan naar de mogelijkheden

18:30u
15:00u

Aan de slag!

In teams gaan jullie in drie rondes verschillende kerst-activiteiten doen. 

16:30u

Vervolg activiteiten

Na de pauze gaan we nog drie rondes activiteiten doen om zoveel mogelijk kerstmutsen te verzamelen. We sluiten af met een grande finale met alle teams!

17:30u

Afscheid

Helaas, aan al het goede komt een einde, ook bij het Plofhuis... Dank jullie wel en heel graag tot ziens!

Iets anders?

Bekijk ook eens deze activiteiten.

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.