Industrieel & authentiek

De stoere onder de Plofhuisjes.

Evenementenlocatie Plofhuis 2 is de enige voormalige munitie opslagplaats waar nog weinig aan gedaan is, waardoor je er een rauwe sfeer vindt. 

Een Plofhuis waar met alleen stroom en dus in te richten naar jullie wens. Een multifunctionele evenementen-locatie die alle kanten op kan!

plofhuis 2 banner
Plofhuis 2

De faciliteiten.

Plofhuis 2 verhuren wij altijd samen met Plofhuis 3 omdat er verder geen faciliteiten zijn in dit Plofhuis. Beide gebouwen staan dan geheel tot jullie beschikking.

Deze ruimte is perfect voor een presentatie voor grotere groepen of groepsactiviteiten tijdens een bedrijfsuitje.

Capaciteit

 • Presentatie: 40 - 100 gasten
 • Bedrijfsuitje: 10 - 100 gasten

LET OP, dit Plofhuis verhuren wij niet in de wintermaanden voor een presentatie.

Oppervlakte

Ca. 200 m2. 

 

Dit is één grote open ruimte met enkel electriciteit.

 

Wij beschikken over een theaterdoek om de ruimte in tweeën te delen naar wens.

Opstellingen

In dit Plofhuis kunnen we vele opstellingen maken. Houd hierbij rekening mee dat eventueel meubilair ingehuurd moet worden.

Hierbij gaan wij graag in gesprek om te zien welke wensen hierin passen.

Wij organiseren evenementen voor maximaal 100 personen.

 • Theater: 40 - 100 personen
 • Kring: 30 - 70 personen

Faciliteiten

 • Flipover
 • Vergaderkist met kantoorartikelen zoals blocnotes, pennen, post-it's etc.
 • Theaterdoek

Verder is het mogelijk om de volgende faciliteiten extra en direct bij ons te huren:

 • Wifi
 • Beamer met XL scherm
 • Verwarming
 • Stoelen

Catering

Wij beschikken over een inhouse keuken voor de heerlijkste catering met o.a. smakelijke lunches en uitgebreide vergaderarrangementen.

Vraag naar onze mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Laat ons weten wat je wensen zijn.

Plofhuis 2

Een impressie.

PLOF HIER MAAR NEER

De andere Plofhuisjes.

plofhuis 3 fort uitermeer vergaderlocatie
5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

plofhuis 15 fort uitermeer vergaderlocatie
10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Evenementenlocatie Plofhuis 2

Een evenementenlocatie met een unieke twist: het Plofhuis. Dit historische gebouw, gelegen op een prachtig terrein aan de rand van Amsterdam, is de perfecte setting voor allerlei soorten evenementen. Of het nu gaat om een product presentatie, een relatiedag, een presentatie of een bedrijfsuitje, het Plofhuis biedt een onvergetelijke ervaring voor elke gelegenheid.

Munitie opslagplaats

De evenementenlocatie Plofhuis 2 heeft zijn naam te danken aan zijn oorspronkelijke functie als munitieopslagplaats tijdens de Koude Oorlog. Het gebouw is amper gerestaureerd en daarom dus een veelzijdige evenementenlocatie, met behoud van zijn historische karakter. De grote binnenruimte biedt volop mogelijkheden voor verschillende opstellingen en thema’s.

Moderne faciliteiten

Wat het Plofhuis echt bijzonder maakt, is de combinatie van geschiedenis en moderne faciliteiten. De authentieke elementen van het gebouw, zoals de dikke betonnen muren en de originele deuren, worden gecombineerd met o.a. moderne audiovisuele apparatuur. Dit zorgt voor een unieke ambiance waarin gasten zich direct thuis voelen.

Natuurgebied

Bovendien is de evenementenlocatie Plofhuis 2 omgeven door een prachtig natuurgebied, waardoor gasten kunnen genieten van een adembenemend uitzicht en talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Of het nu gaat om een ontspannen rondleiding, een sportieve teambuildingactiviteit of een gezellige barbecue, de omgeving van het Plofhuis biedt volop ruimte voor ontspanning en plezier.

Ervaren team

Het ervaren team van de evenementenlocatie Plofhuis 2 staat klaar om evenementen tot in de kleinste details te verzorgen. Of het nu gaat om het regelen van catering, het creëren van een unieke decoratie of het organiseren van entertainment, zij zorgen ervoor dat elk evenement een groot succes wordt. Met hun professionele en persoonlijke benadering zorgen ze voor een stressvrije planning en een vlekkeloze uitvoering.

Kortom, voor wie op zoek is naar een evenementenlocatie met karakter en veelzijdigheid, is het Plofhuis de ideale keuze. Met zijn unieke mix van historische charme, moderne faciliteiten en prachtige omgeving biedt het Plofhuis de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement.