Knus & Modern

De parel onder de Plofhuisjes.

De vergaderruimte Plofhuis 3 was al bijzonder bij de bouw van deze Plofhuisjes, vanwege zijn functie (munitie opslagplaats én werkplaats).

Dit Plofhuis hebben we zo aangepakt dat je je meteen thuis voelt als je binnenkomt. Een multifunctionele evenementen- en vergaderlocatie die in 2021 is geupdate!

Plofhuis 3

De faciliteiten.

Als je Plofhuis 3 reserveert, is het hele huisje voor jullie, dus je hebt volledige privacy. Ook de bijbehorende tuin en het terras staat geheel tot jullie beschikking.

Deze ruimte eigent zich het beste voor kleine gezelschappen die willen vergaderen of voor een trainingsdag.

Capaciteit

 • Vergadering: 5 - 20 gasten
 • Training: 5 - 15 gasten
 • Bedrijfsuitje: 10 - 30 gasten

Oppervlakte

Ca. 120 m2. Dit is verdeeld over drie ruimtes: 

 • de keuken (ca. 8 zitplaatsen)
 • de hoofdruimte (5 - 20 zitplaatsen)
 • de werkplaats (5 - 15 zitplaatsen)

Verder is er nog een aparte, kleine ruimte gereserveerd voor de PLOF gastvrouw/-heer.

Opstellingen

In de hoofdruimte zijn er de volgende opstelllingen mogelijk:

 • Lange tafel (5-20 pers.)
 • (Ovale) kring (5-15 pers.)
 • Theateropstelling (5-20 pers.)

In de keuken staat een lange tafel waar je met maximaal 10 personen aan kunt zitten.

In de werkplaats kunnen we tafels plaatsen en kan men in een kring zitten.

Faciliteiten

 • Wifi (op glasvezel)
 • 75" digitaal TV scherm
 • Meerdere aansluitkabels voor TV scherm
 • Digitale SAMSUNG Flipit
 • (Papieren) flipover
 • Vergaderkist met kantoorartikelen zoals blocnotes, pennen, post-it's etc.

Catering

Wij beschikken over een inhouse keuken voor de heerlijkste catering met o.a. smakelijke lunches en uitgebreide vergaderarrangementen.

Vraag naar onze mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Laat ons weten wat je wensen zijn.

Plofhuis 3

Een impressie.

PLOF HIER MAAR NEER

De andere Plofhuisjes.

plofhuis 15 fort uitermeer vergaderlocatie
10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

plofhuis 2 fort uitermeer vergaderlocatie
50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Vergaderruimte Plofhuis 3

De vergaderruimte Plofhuis 3 is dus een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Deze speciale ruimte is ontworpen om een productieve en comfortabele omgeving te bieden voor teams om samen te komen en te brainstormen.

Relaxte sfeer

Het Plofhuis, nu een moderne variant op de traditionele vergaderruimte, is een oude bijnaam maar inmiddels ook vernoemd naar de relaxte sfeer die het uitstraalt. Het is een plek waar teamleden zich op hun gemak kunnen voelen en vrijuit kunnen communiceren. Het is een afgesloten ruimte met geluidsdichte muren, waardoor de privacy en concentratie worden gewaarborgd.

Moderne voorzieningen

Binnenin de vergaderruimte Plofhuis 3 vind je moderne voorzieningen die zijn ontworpen om de productiviteit te verhogen. Denk hierbij aan comfortabele stoelen en tafels, audiovisuele apparatuur voor presentaties, een digitale flipover voor het maken van aantekeningen en een snelle internetverbinding voor naadloze communicatie. Deze faciliteiten stellen teams in staat om efficiënt samen te werken en ideeën uit te wisselen.

Flexibiliteit

Een ander voordeel van het Plofhuis is de flexibiliteit. Het kan worden aangepast aan de behoeften van elke vergadering. Of het nu gaat om een kleine brainstormsessie of een grotere presentatie voor het hele team, het Plofhuis kan worden aangepast aan de gewenste opstelling. Bovendien kan deze vergaderruimte worden gereserveerd voor verschillende tijdsduren, waardoor teams de ruimte kunnen gebruiken voor zowel korte vergaderingen als langere workshops.

Interieur

Naast de functionele aspecten van het Plofhuis, draagt ook de esthetiek bij aan de productiviteit. Het interieur is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor kleuren, verlichting en inrichting om een inspirerende omgeving te creëren. Deze aspecten dragen bij aan het stimuleren van creativiteit en het bevorderen van een positieve sfeer tijdens vergaderingen.

Kortom, de vergaderruimte Plofhuis 3 biedt een moderne en comfortabele ruimte waar teams effectief kunnen samenwerken en ideeën kunnen genereren. Met flexibele opstellingen, moderne voorzieningen en een inspirerende omgeving is het plofhuis de ideale plek voor productieve vergaderingen.

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.