Ruim & fris

Het theater onder de Plofhuisjes.

Vergaderen bij Plofhuis 7 is vergaderen in een voormalige munitie opslag. Dit Plofhuis wordt tegenwoordig onder meer gebruikt als theater en ligt prachtig aan de voet van het torenfort.

Plofhuis 7 is eenvoudig ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer met scherm en Wifi.

plofhuis 7 banner
Plofhuis 7

De faciliteiten.

Als je Plofhuis 7 boekt, is het hele Plofhuis voor jullie, dus je hebt volledige privacy. Bij goed weer kunnen jullie ook voor het Plofhuis zitten.

Deze ruimte eigent zich het beste voor presentaties of trainingen.

Capaciteit

  • Training: 10 - 25 gasten
  • Presentatie: 20 - 40 gasten

Oppervlakte

Ca. 80 m2.

 

Dit Plofhuis bestaat uit één grote ruimte en twee aparte toiletten.

 

De gastheer/-vrouw verblijft in een ander Plofhuis en is bereikbaar per telefoon.

 

In dit Plofhuis is geen daglicht.

Opstellingen

In Plofhuis 7 zijn er de volgende opstelllingen mogelijk:

  • Theater: 20 - 40 personen
  • Kring: 10 - 25 personen

Faciliteiten

  • Wifi 
  • Beamer met scherm
  • Meerdere aansluitkabels voor TV scherm
  • Flipover
  • Vergaderkist met kantoorartikelen zoals blocnotes, pennen, post-it's etc.

Catering

Wij beschikken over een inhouse keuken voor de heerlijkste catering met o.a. smakelijke lunches en uitgebreide vergaderarrangementen.

Vraag naar onze mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Laat ons weten wat je wensen zijn.

Plofhuis 7

Een impressie.

PLOF HIER MAAR NEER

De andere Plofhuisjes.

plofhuis 3 fort uitermeer vergaderlocatie
5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

plofhuis 15 fort uitermeer vergaderlocatie
10 -70 personen

PLOFHUIS 15

plofhuis 2 fort uitermeer vergaderlocatie
50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

Vergaderen bij Plofhuis 7

Plofhuis 7, een historisch gebouw gelegen in het prachtige landschap van Nederland, biedt een unieke locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten. Dit voormalige militaire fort, dat ooit diende als opslagplaats voor explosieven, is nu omgetoverd tot een inspirerende ruimte waar creativiteit en productiviteit samenkomen.

Indrukwekkende architectuur

Het vergaderen bij Plofhuis is een ervaring op zich. Bij aankomst worden gasten verwelkomd door de indrukwekkende architectuur van het torenfort en de rustieke omgeving. De combinatie van historisch erfgoed en moderne faciliteiten creëert een stimulerende sfeer die de deelnemers motiveert en inspireert.

Vergaderruimtes

De vergaderruimtes bij Plofhuis zijn stijlvol en goed uitgerust. De zorgvuldig ontworpen interieurs bieden comfortabele zitplaatsen en voldoende ruimte voor groepen van verschillende groottes. Of je nu een kleine brainstormsessie hebt of een grotere presentatie moet geven, er is altijd een geschikte ruimte beschikbaar.

Omringende natuur

Wat vergaderen bij Plofhuis 7 echt onderscheidt, is de omringende natuur. Gelegen te midden van het Naardermeer en de rivier de Vecht, biedt deze locatie een welkome ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Tijdens pauzes kunnen deelnemers genieten van een wandeling door de prachtige natuur, wat zorgt voor een verfrissende en revitaliserende ervaring.

Teambuilding activiteiten

Bovendien biedt Plofhuis verschillende mogelijkheden voor teambuilding activiteiten. Van outdoor uitdagingen tot creatieve workshops, er is voor elk team iets te doen. Deze activiteiten bevorderen niet alleen de teamgeest en samenwerking, maar voegen ook een vleugje plezier toe aan de vergaderervaring.

Catering

Om het plaatje compleet te maken, biedt Plofhuis ook uitstekende cateringdiensten. Of het nu gaat om een lichte PLOFlunch of een uitgebreid diner bij het restaurant, het ervaren team zorgt ervoor dat de maaltijden perfect passen bij de behoeften en wensen van de gasten. De culinaire hoogstandjes voegen een extra element van genot toe aan de vergadering.

Kortom, vergaderen bij Plofhuis 7 biedt een unieke ervaring die deelnemers niet snel zullen vergeten. De combinatie van historisch erfgoed, moderne faciliteiten, natuurlijke schoonheid en teambuilding-activiteiten creëert een ideale omgeving voor succesvolle vergaderingen en het bevorderen van samenwerking binnen teams. Als je op zoek bent naar een inspirerende locatie voor je volgende vergadering, is Plofhuis zeker de moeite waard om te overwegen.