Sfeervol & lekker

Met een prachtig uitzicht.

Porterhouse Weesp is het restaurant van Fort Uitermeer. Het is prachtig gelegen aan de rivier de Vecht met een ruim terras en zeer sfeervol ingericht.  Naast heerlijk eten, zit je hier ook geweldig voor een gezellige borrel of lekkere barbecue.

Boek je een vergadering of een bedrijfsuitje bij het Plofhuis, dan reserveren wij graag een tafeltje hier voor jullie!

porterhouse weesp plofhuis banner

Catering

De catering bij onze bedrijfsuitjes en vergaderingen wordt (bijna) altijd verzorgd door het Porterhouse Weesp op Fort Uitermeer.

Waar mogelijk, kunnen onze gasten genieten van heerlijke lunches, gezellige borrels en/of smakelijke diners. Het hele jaar door kun je hier terecht voor allerlei goed verzorgde maaltijden met een prachtig uitzicht.

Het Porterhouse zit bij het Plofhuis sinds 2022 en is in 2023 in zijn geheel gerenoveerd.

Een impressie

Porterhouse Weesp.

Ligging van het restaurant

De ligging van het restaurant op Fort Uitermeer is werkelijk prachtig! Vanuit het Porterhouse én vanaf het gezellige terras kijk je uit over de rivier de Vecht. Deze rivier loopt van Muiden door naar Utrecht en is een drukbezochte rivier door het pleziervaart.

Het hele jaar door (maar vooral in de lente en zomer natuurlijk) komen hier vele bootjes voorbij én je kunt zelf natuurlijk ook met de boot bij het Porterhouse langskomen.

Grote groepen

Voor grote groepen die niet in de Plofhuisjes terecht kunnen, is er (op aanvraag) de mogelijkheid om het Porterhouse af te huren voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of uitgebreid walking dinner. Graag gaan we met jullie in gesprek voor alle mogelijkheden.

Het restaurant is alle dagen open voor publiek, maar als groep heb je altijd een aparte hoek waar je samen kunt genieten van al het heerlijks dat de Porterhouse kok voor jullie klaarmaakt!

PLOF HIER MAAR LEKKER NEER

Onze Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Porterhouse combinatie

Het Porterhouse en het Plofhuis zijn een unieke combinatie van twee fenomenen: de smaakvolle porterhouse steak en het knallende karakter van het Plofhuis. De heerlijke Porterhouse biedt een explosieve smaakervaring die de zintuigen prikkelt net als de sfeervolle Plofhuisjes.

Essentieel onderdeel

Bij het Plofhuis begrijpen we dat de catering een essentieel onderdeel is van elk evenement. Of het nu gaat om een training, een bedrijfsuitje, een vergadering, een brainstorm sessie of een teamuitje, wij zorgen samen met het Porterhouse dat onze gasten worden voorzien van smaakvolle gerechten die voldoen aan al hun culinaire verwachtingen.

Menu

Het menu van het Porterhouse is zorgvuldig samengesteld om aan verschillende smaken en dieetwensen te voldoen. Van heerlijke hors d’oeuvres en verfijnde fingerfood tot uitgebreide barbecues en walking dinners, er is een scala aan opties om uit te kiezen. De ervaren koks van het restaurant gebruiken alleen de beste ingrediënten en creëren gerechten die zowel visueel aantrekkelijk als verrukkelijk zijn.

Professionele service

Naast het leveren van hoogwaardig eten, bieden we ook een professionele en attente service. Het personeel is goed opgeleid en weet hoe ze de gasten op een vriendelijke en efficiënte manier kunnen bedienen. Of het nu gaat om het verzorgen van het buffet, het uitserveren van de gerechten of het verzorgen van de drankjes, Porterhouse zorgt ervoor dat alles vlot verloopt, zodat jullie kunnen genieten van het evenement zonder zorgen.

Ligging

De ligging van het Porterhouse is prachtig. Je ziet het restaurant niet vanaf de weg of vanuit de Plofhuisjes, maar al wandelend richting het torenfort, vind je aan de oever van de Vecht deze sfeervolle eetgelegenheid. Hierdoor heb je het hele jaar door een geweldig uitzicht over de natuur en de rivier de Vecht alsook Fort Uitermeer zelf.

Aparte setting

Als groep krijg je bij het Porterhouse een aparte setting. Dat wil zeggen dat jullie wel in dezelfde ruimte verblijven als de andere gasten met je gezelschap, maar dat jullie wel beschikken over een aparte hoek en/of terras. Hierdoor ben je gezellig met elkaar en kunnen jullie genieten van al het heerlijks dat de kok klaarmaakt!

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp