Sfeervol & lekker

Met een prachtig uitzicht.

Porterhouse Weesp is het restaurant van Fort Uitermeer. Het is prachtig gelegen aan de rivier de Vecht met een ruim terras en zeer sfeervol ingericht.  Naast heerlijk eten, zit je hier ook geweldig voor een gezellige borrel of lekkere barbecue.

Boek je een vergadering of een bedrijfsuitje bij het Plofhuis, dan reserveren wij graag een tafeltje hier voor jullie!

porterhouse weesp plofhuis banner

Catering

De catering bij onze bedrijfsuitjes en vergaderingen wordt (bijna) altijd verzorgd door het Porterhouse Weesp op Fort Uitermeer.

Waar mogelijk, kunnen onze gasten genieten van heerlijke lunches, gezellige borrels en/of smakelijke diners. Het hele jaar door kun je hier terecht voor allerlei goed verzorgde maaltijden met een prachtig uitzicht.

Het Porterhouse zit bij het Plofhuis sinds 2022 en is in 2023 in zijn geheel gerenoveerd.

Een impressie

Porterhouse Weesp.

Ligging van het restaurant

De ligging van het restaurant op Fort Uitermeer is werkelijk prachtig! Vanuit het Porterhouse én vanaf het gezellige terras kijk je uit over de rivier de Vecht. Deze rivier loopt van Muiden door naar Utrecht en is een drukbezochte rivier door het pleziervaart.

Het hele jaar door (maar vooral in de lente en zomer natuurlijk) komen hier vele bootjes voorbij én je kunt zelf natuurlijk ook met de boot bij het Porterhouse langskomen.

Grote groepen

Voor grote groepen die niet in de Plofhuisjes terecht kunnen, is er (op aanvraag) de mogelijkheid om het Porterhouse af te huren voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of uitgebreid walking dinner. Graag gaan we met jullie in gesprek voor alle mogelijkheden.

Het restaurant is alle dagen open voor publiek, maar als groep heb je altijd een aparte hoek waar je samen kunt genieten van al het heerlijks dat de Porterhouse kok voor jullie klaarmaakt!

PLOF HIER MAAR LEKKER NEER

Onze Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp