Warm & gezellig

Kom in de winter naar het Plofhuis.

Start het nieuwe jaar met één van onze teambuilding activiteiten in de winter op het stoere Fort Uitermeer en profiteer direct van enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

Bij het Plofhuis zijn zowel binnen als buiten mogelijkheden voor originele teambuilding activiteiten.

Dit kan in een intieme kerst setting, maar ook gezellig in knus binnen in de Plofhuisjes in bijvoorbeeld februari. De kachel brandt hier immers het hele jaar door!

Wil je hier ook neerploffen?

Teambuilding activiteiten in de winter

Bij het authentieke torenfort Fort Uitermeer, vlakbij Amsterdam, staan meerdere plofhuisjes. Deze voormalige munitie opslagplaatsen zijn de ideale plek om bijvoorbeeld jullie training of vergadering te combineren met een winterse teambuilding activiteit zoals een vergaderbreak of rondleiding.

Even een frisse neus halen in het koude Hollandse weer tussen het brainstormen door. Maar ook als onderdeel van een bedrijfsuitje in de wintermaanden bieden wij bijzondere programma’s aan zoals Fort Trivial. Al jaren een enorm succes bij het Plofhuis!

Toegankelijk winter teambuilding programma

Met de PLOF Gamble gaan de collega’s of relaties met elkaar de uitdaging aan tijdens een toegankelijk teambuilding programma wat ook bij slecht weer altijd door kan gaan. Prima geschikt dus voor een bedrijfsuitje in de winter!

Met een stoer fort op de achtergrond strijden teams tegen elkaar tijdens allerlei doe en denk activiteiten als de PLOF toren en het inundatiespel. Samenwerken en communiceren zijn hierbij de belangrijkste ingrediënten. Maar ook een beetje bluffen hoort hierbij, het heet niet voor niets de ‘gamble’.  Als grande finale gaan we een kanon afschieten of een bommen en granatenquiz binnen doen!

Liever een teambuilding activiteit in de winter met meer denkwerk? Dat kan natuurlijk ook met onze PLOF Escape, een mobiele escape kist vol hersenkrakers waar de gasten nog lang over napraten.

Start het jaar vol nieuwe energie

Start het jaar vol nieuwe energie met de teambuilding activiteiten van het Plofhuis en profiteer het hele jaar van enthousiaste, energieke collega’s. Onze groene locatie beschikt over mogelijkheden om de teambuilding activiteiten ook binnen te laten plaatsvinden. Een geruststellende gedachte met ons altijd wisselende Hollandse klimaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van een winterse teambuilding activiteit te bespreken. De ultieme start van het jaar voor jou en je collega’s of relaties!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp