Toegankelijk & fun

Teambuilding activiteiten bij het Plofhuis.

Bij het sfeervolle Plofhuis in Weesp kun je terecht voor verschillende teambuilding activiteiten rondom Fort Uitermeer.

En met zowel kleine als grote groepen kun je hier werken aan jullie teamspirit.

Kies voor een gezellig spelprogramma waarbij samenwerken en communiceren de belangrijkste ingrediënten zijn. Natuurlijk sluit je af met een gezellige borrel of diner om zo de teambuilding verder te versterken.

Wil je hier ook neerploffen?

Teambuilding activiteiten bij een fort

Of je gezelschap nu uit 10 of 80 personen bestaat, het unieke terrein rondom het fort biedt tal van mogelijkheden voor geweldige teambuilding activiteiten bij een fort. Centraal gelegen en met gratis parkeergelegenheid is het Plofhuis de ideale uitvalbasis voor jullie evenement op locatie.

De rijke geschiedenis van deze unieke plek inspireerde ons tot de ontwikkeling van verschillende teambuilding programma’s in en rondom het Plofhuis dat in vroeger tijden dienst deed als munitieopslagplaats. Zo beleven je gasten op deze plek een knallende start.

Gokkende soldaten

Gebaseerd op de gokkende soldaten vroeger op het fort hebben wij speciaal voor het Plofhuis de PLOF Gamble ontwikkeld. Een uniek teambuilding programma waarbij gokken, samenwerken en communiceren centraal staan.

In zes spelrondes met verschillende denk- en doe opdrachten probeer je met je team zoveel mogelijk geld te verdienen door te gokken op jullie eigen skills. Welk team wint de pot in het finalespel met de bommenwerper?  Onze PLOF crew vertelt je graag meer over deze spel uitbreiding met gegarandeerde voorpret.

Teambuilding escape room

Het Plofhuis beschikt over een eigen escape room experience waarin je niet wordt opgesloten maar in teamverband een escape kist probeert te openen.  Lost jouw team bij deze PLOF Escape alle puzzels op en zijn alle codes binnen de tijd gekraakt? Welk team houdt het hoofd koel, kraakt de codes en sleept de hoofdprijs in de wacht?

Een afsluitende borrel met wat lekkere hapjes of een uitgebreid buffet staat op jullie te wachten bij het naastgelegen restaurant waar het na zo’n intensieve dag heerlijk toeven is op het terras aan het water.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Positieve werkomgeving

Teambuilding activiteiten zijn essentieel voor het versterken van de band tussen teamleden en het bevorderen van een positieve werkomgeving. Door middel van interactieve en uitdagende activiteiten kunnen teamleden hun samenwerkings- en communicatievaardigheden verbeteren, vertrouwen opbouwen en elkaar beter leren kennen. Hierdoor kan een team effectiever samenwerken en betere resultaten behalen.

Teamgeest versterken

Er zijn verschillende teambuilding activiteiten die kunnen worden ingezet om de teamgeest te versterken. Een populaire optie is het spel programma Fort Trivial. Een 2,5 uur durend programma boordevol activiteiten. Deze vereisen teamwork, vertrouwen en communicatie om succesvol te zijn. Teamleden moeten samenwerken om obstakels te overwinnen en elkaar aan te moedigen om tot het beste resultaat te komen. Dit helpt niet alleen bij het opbouwen van onderling vertrouwen, maar ook bij het stimuleren van individuele groei en zelfvertrouwen.