Bijzonder & effectief

Je teambuilding bij de Plofhuisjes.

Ben je van plan om binnenkort een teambuilding Almere te organiseren? Wat dacht je van een stoer fort als locatie!

Vlakbij Almere vind je Fort Uitermeer met zijn plofhuisjes (voormalige munitie opslagplaatsen). Een gezellige dag op een unieke locatie die de gasten niet snel zullen vergeten!

Kom je met een (externe) trainer? Wij faciliteren graag de ruimtes en materialen die hij/zij nodig heeft. Zo zijn onze plofhuisjes ideaal ingericht voor een teambuilding training.

Maar ook als jullie de teambuilding Almere als onderdeel van een bedrijfsuitje willen organiseren, dan ben je van harte welkom!

Wil je hier ook neerploffen?

Teambuilding Almere op een fort

Op slechts een kwartiertje afstand van Almere vind je Fort Uitermeer in Weesp. Met zijn plofhuisjes heb je hier op het fort een scala aan mogelijkheden.

Je kunt hier genieten van een unieke sfeer en er is altijd de mogelijkheid om binnen en buiten het fort activiteiten te organiseren. Daarnaast zijn onze activiteiten geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Kortom, veel mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Teambuilding voor binnen en buiten

Bij het Plofhuis schijnt altijd de zon! Maar als het weer een keertje tegenzit, dan beschikken wij ook over een slecht weer scenario. Gaat het bijvoorbeeld plots regenen tijdens de buitenactiviteit, zullen wij de activiteit naar binnen verplaatsen. We hebben hier namelijk verschillende overdekte ruimtes (lees: plofhuisjes) die klaar staan als back-up plan. Erg handig, want zo kan het bedrijfsuitje altijd plaatsvinden!

Grote of kleine groepen

Gezellig met z’n tienen, of een groepsarrangement met 50 personen? Met onze teambuilding activiteit Fort Trivial zit je altijd goed. Dit uitdagende, en door ons zelf ontwikkelde spelprogramma, vergt zowel handigheid, samenwerking en uiteraard een beetje geluk.

De spelonderdelen stellen we af op jullie organisatie, waardoor elk bedrijfsuitje uniek en onvergetelijk is. Voor deze activiteit is samenwerking nodig waardoor je als team nog sterker samen wordt. Ook hier kan in overleg een thema worden bepaald, een speciaal thema op jullie wensen aangepast.

Teambuilding Almere organiseren?

Ben je enthousiast geworden van onze locaties en activiteiten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Aan de hand van jullie wensen stellen wij graag een offerte op maat op.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp