Bijzonder & effectief

Je teambuilding bij de Plofhuisjes.

Ben je van plan om binnenkort een teambuilding Almere te organiseren? Wat dacht je van een stoer fort als locatie!

Vlakbij Almere vind je Fort Uitermeer met zijn Plofhuisjes (voormalige munitie opslagplaatsen). Een gezellige dag op een unieke locatie die de gasten niet snel zullen vergeten!

Kom je met een (externe) trainer? Wij faciliteren graag de ruimtes en materialen die hij/zij nodig heeft. Zo zijn onze Plofhuisjes ideaal ingericht voor een teambuilding training.

Maar ook als jullie de teambuilding Almere als onderdeel van een bedrijfsuitje willen organiseren, dan ben je van harte welkom!

Wil je hier ook neerploffen?

Teambuilding Almere op een fort

Op slechts een kwartiertje afstand van Almere vind je Fort Uitermeer in Weesp. Met zijn Plofhuisjes heb je hier op het fort een scala aan mogelijkheden.

Je kunt hier genieten van een unieke sfeer en er is altijd de mogelijkheid om binnen en buiten het fort activiteiten te organiseren. Daarnaast zijn onze activiteiten geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Kortom, veel mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Teambuilding voor binnen en buiten

Bij het Plofhuis schijnt altijd de zon! Maar als het weer een keertje tegenzit, dan beschikken wij ook over een slecht weer scenario. Gaat het bijvoorbeeld plots regenen tijdens de buitenactiviteit, zullen wij de activiteit naar binnen verplaatsen. We hebben hier namelijk verschillende overdekte ruimtes (lees: Plofhuisjes) die klaar staan als back-up plan. Erg handig, want zo kan het bedrijfsuitje altijd plaatsvinden!

Grote of kleine groepen

Gezellig met z’n tienen, of een groepsarrangement met 50 personen? Met onze teambuilding activiteit Fort Trivial zit je altijd goed. Dit uitdagende, en door ons zelf ontwikkelde spelprogramma, vergt zowel handigheid, samenwerking en uiteraard een beetje geluk.

De spelonderdelen stellen we af op jullie organisatie, waardoor elk bedrijfsuitje uniek en onvergetelijk is. Voor deze activiteit is samenwerking nodig waardoor je als team nog sterker samen wordt. Ook hier kan in overleg een thema worden bepaald, een speciaal thema op jullie wensen aangepast.

Teambuilding Almere organiseren?

Ben je enthousiast geworden van onze locaties en activiteiten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Aan de hand van jullie wensen stellen wij graag een offerte op maat op.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Samenhangend team

Teambuilding is een essentieel aspect van het ontwikkelen van een sterk en samenhangend team. Het bevordert de communicatie, samenwerking en onderlinge verbondenheid tussen teamleden. Een geweldige plek om teambuilding Almere te organiseren is het Plofhuis. Met zijn diverse aanbod van activiteiten en prachtige omgeving, biedt deze voormalige munitie opslagplaats de ideale setting voor een succesvolle teambuilding ervaring.

Teambuilding activiteiten

Nabij Almere zijn er talloze mogelijkheden om teambuilding activiteiten te ondernemen. Of je nu op zoek bent naar uitdagende buiten activiteiten of meer gericht bent op het versterken van de teamdynamiek binnen een indooromgeving, het Plofhuis heeft voor elk wat wils. Van toegankelijke spel programma’s tot een spannende escaperoom experience, er zijn talloze opties om je team uit te dagen en samen te laten groeien.

Samenwerkingsvaardigheden

Voor teams die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van communicatie- en samenwerkingsvaardigheden, zijn er vele indoor-opties beschikbaar. Denk aan teambuilding workshops gegeven door een professionele trainer waarbij teamleden worden uitgedaagd om samen problemen op te lossen, creatieve opdrachten uit te voeren of strategische spellen te spelen. Deze activiteiten bevorderen het begrip, de vertrouwensband en het effectief samenwerken binnen het team.

Locatie voor teambuilding

Kortom, als je op zoek bent naar een locatie voor teambuilding Almere, is het Plofhuis een uitstekende keuze. Met zijn diverse activiteitenaanbod, prachtige omgeving en faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten, bieden wij de perfecte setting om je team te versterken, te motiveren en te inspireren. Investeer in teambuilding Almere en zie hoe de samenwerking en prestaties van je team naar nieuwe hoogten stijgen.