Fun & teambuilding

Teamuitje nabij Amersfoort.

Hebben jullie een teambuilding of bedrijfsuitje in de buurt van Amersfoort op de planning staan en wil je dit doen op een bijzondere plek, maar weet je nog niet waar?

Het Plofhuis bij Fort Uitermeer denkt graag met jullie mee! Wij organiseren al jaren teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes. Dit doen wij op Fort Uitermeer bij Weesp, op een klein half uurtje van Amersfoort!

Of je nu samen met een trainer een teambuilding dag wilt organiseren of de teambuilding een onderdeel wilt laten maken van je bedrijfsuitje, ontdek de vele mogelijkheden van het Plofhuis.

Wil je hier ook neerploffen?

Fort Uitermeer

Kies voor Fort Uitermeer! Op dit fort ontvangen jullie de beste service tijdens jullie dagje uit. Daarnaast ligt het fort op een prachtige locatie aan de Vecht en het natuurgebied Naardermeer.

Het is een bijzonder fort op een klein half uurtje van Amersfoort. Bij het fort staan verschillende Plofhuisjes, voormalige muntie opslagplaatsen. Deze Plofhuisjes zijn de perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteiten of bedrijfsuitje!

Teambuilding nabij Amersfoort

Voor jullie teambuilding dag nabij Amersfoort kun je kiezen uit een grote variëteit van groepsactiviteiten. En in de meeste van deze activiteiten vind je een teambuilding aspect, zoals bij de PLOF Escape. Dit is gebaseerd op de populaire escape rooms, alleen wordt je hierbij niet opgesloten.

Het doel is om een munitiekist binnen de tijd open te krijgen. En dit lukt jullie alleen als er goed naar elkaar wordt geluisterd en wordt samengewerkt. En voor de fun hebben we meerdere kisten, dus jullie kunnen een kleine competitie doen met meerdere teams!

Teambuilding activiteiten

Wij hebben bij het Plofhuis nog meer teambuilding activiteiten voor jullie beschikbaar. Zoals de populaire PLOF Gamble, waarbij je tegen elkaar strijdt in teams én gokt op je eigen skills. Het team met het meeste geld wint!

Of stel je eigen programma samen met de te leuke Fort Trivial. Hierbij ga je in zes rondes allerlei doe en denkopdrachten uitvoeren die je vooraf zelf hebt uitgekozen. Toch liever wat anders? Informeer snel bij een van onze event managers voor de mogelijkheden.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE