Gezellig & op maat

Jouw evenement bij het Plofhuis.

Als je weer even alle neuzen dezelfde kant op wilt hebben, is een teambuilding evenement een goed idee. En hoe fijn om hierbij lekker even buiten aan de slag te gaan.

Het Plofhuis bij Fort Uitermeer biedt daarom een goede plek om buiten (en bij slecht weer binnen) een teambuilding evenement te organiseren.

En met bijna alles op één plek, kunnen we er samen een complete dag van maken. Liever een meerdaags teambuilding evenement? Wij werken samen met meerdere overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

Wil je hier ook neerploffen?

Actief of toegankelijk

Wij luisteren graag naar jullie wensen om te zien welke teambuilding activiteiten het best past bij jullie evenement. Willen jullie actief met elkaar aan de slag zoals bij de PLOF Spelen, of is jullie gezelschap erg gemêleerd en zoeken jullie een toegankelijk spel programma dan is Fort Trivial een geschikte activiteit met diverse doe- en denk opdrachten. Bij deze laatste bepalen jullie zelf de invulling uit meer dan 15 spelonderdelen.

Verdere invulling van het evenement

Naast het teambuilding onderdeel denken we natuurlijk ook graag mee over de verdere invulling, zoals foto’s van het evenement, de hapjes en drankjes en bijvoorbeeld de ontvangst.

Als evenementenbureau, helpen wij jullie graag met het organiseren van mooie evenementen op dit historische fort. In het programma kunnen we verschillende teambuilding elementen laten terugkomen, zoals een spelprogramma, maar ook een gezellig walking diner kan zorgen voor teambonding.

Traditie

In tijden van oorlogsdreiging moesten de inwonende soldaten ook alles samen doen en was (non-verbale) communicatie van groot belang.

Hoe leuk is het om deze “traditie” voort te zetten op Fort Uitermeer, bijvoorbeeld met de PLOF Escape, waarbij jullie sluiswachter Jan helpen met het vinden van de sleutels om de sluizen te openen.

Dit teambuilding programma is een een mobiele escape kist waarbij meerdere sloten binnen het uur geopend moet worden. En helemaal verder in de traditie, is dit een munitiekist die je voorheen in het Plofhuis kon vinden toen het nog een munitie opslagplaats was in tijden van de Koude Oorlog!

 

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE