Gezellig & Effectief

Teambuilding bij het Plofhuis in Noord-Holland.

Een fort als locatie voor jullie teambuilding Noord-Holland activiteiten?

Bij het Plofhuis in Weesp (Amsterdam) staan we klaar om het ideale programma op een stoer en groen fort voor jullie samen te stellen, inclusief bijzondere teambuilding programma’s die wij zelf ontwikkelen en bouwen.

Samen met jullie stellen we het ideale programma samen voor een perfecte dag met alle medewerkers op een bijzondere evenementenlocatie.

Wil je hier ook neerploffen?

Ideale evenementenlocatie

Wil je jouw teambuilding activiteit niet op een standaard plek laten plaatsvinden? Kies dan voor een fort als evenementenlocatie! Hierdoor is het teamuitje al gelijk een succes. Fort Uitermeer met zijn unieke Plofhuisjes biedt volop ruimte voor een teambuilding in Noord-Holland.

Een prachtige groene locatie gesitueerd aan de rivier de Vecht en aan het natuurgebied het Naardermeer. Perfect om lekker buiten aan de slag te gaan met jullie teambuilding! En mocht het Hollandse weer opspelen, dan gaan we gewoon naar binnen de Plofhuisjes in!

Gokken als teambuilding

Gokken, samenwerken en fun. Dat zijn de ingrediënten voor PLOF Gamble, hét teambuilding programma dat exclusief voor Fort Uitermeer is ontwikkeld. Omdat de soldaten op dit fort zich vroeger enorm verveelden, vormden gokspelletjes een aangenaam tijdverdrijf. Met dit gegeven werd de basis gelegd voor de PLOF Gamble.

Wat wordt jullie groepsinzet en welk team wint uiteindelijk de pot? Wil je je eigen spel programma samenstellen, kies dan voor het populaire Fort Trivial (gebaseerd op het bekende Triviant), misschien wel de ideale groepsactiviteit voor jullie teambuilding in Noord-Holland. Samenwerken en een beetje geluk staan hierbij centraal.

Teambuilding Noord-Holland

Kies bij teambuilding in Noord-Holland voor een historisch fort. Hiermee help je niet alleen met de tot standhouding van dit cultureel erfgoed, maar bij ons ben je altijd gegarandeerd van een top dag!

Zit het weer tegen? Dan is er altijd een slecht weer scenario, waardoor jullie uitje niet in het water valt. Interesse? Je krijgt van ons altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Samenwerking en communicatie

Teambuilding is een essentieel onderdeel geworden van moderne organisaties. Het bevordert de samenwerking, verbetert de communicatie en versterkt de banden tussen teamleden. In de prachtige provincie Noord-Holland bij het Plofhuis zijn er talloze mogelijkheden om teambuilding activiteiten te organiseren die zowel vermakelijk als effectief zijn.

Populaire keuze

Een populaire keuze voor teambuilding in Noord-Holland is het verkennen van de schilderachtige omgeving van Fort Uitermeer. Hier kunnen teams samen wandelen, de natuur bewonderen en uitdagende opdrachten uitvoeren onder leiding van een ervaren trainer. Door de frisse lucht en de rustgevende omgeving ontstaat er een ontspannen sfeer waarin teamleden elkaar beter leren kennen en vertrouwen opbouwen.

Avontuurlijke activiteiten

Voor teams die graag hun grenzen verleggen, biedt de provincie ook avontuurlijke activiteiten aan. Denk aan kanoën over de prachtige Vecht, waar teamleden nauw met elkaar moeten samenwerken om de boten in de juiste richting te sturen. 

Binnen

Voor teams die liever binnen willen blijven, zijn er ook verschillende opties beschikbaar. Wat dachten jullie van de PLOF Escape? Probeer samen met je team de munitiekist van het Plofhuis binnen het uur open te krijgen. Deze activiteit bevorderen de creativiteit, flexibiliteit en samenwerking binnen het team, terwijl ze ook zorgen voor veel plezier en lachen.

Meerdaagse teambuilding

Noord-Holland biedt ook mogelijkheden voor teambuilding op langere termijn. Er zijn verschillende teambuilding programma’s beschikbaar waarbij teams gedurende meerdere dagen samenwerken aan uitdagende projecten. Het Plofhuis zelf heeft geen overnachtingsmogelijkheden, maar wij werken nauw samen met diverse hotels in het historische centrum van Weesp. 

Waardevolle ervaring

Of het nu gaat om een ​​dagactiviteit of een meerdaags programma, teambuilding in Noord-Holland biedt een waardevolle ervaring voor elk team. Het brengt teamleden dichter bij elkaar, versterkt de onderlinge relaties en bevordert een positieve werkomgeving. Dus waar wacht je nog op? Verken de mogelijkheden en geef je team een ​​boost met teambuilding activiteiten in het prachtige Noord-Holland!

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp