Fun & Teambuilding

Teambuilding uitjes bij het Plofhuis.

Het Plofhuis biedt jullie de oplossing met unieke teambuilding uitjes voor als jullie op zoek zijn naar een dag waar de medewerkers op een bijzondere wijze dichter bij elkaar worden gebracht.

Jullie zijn er waarschijnlijk al van op de hoogte dat teambuilding tegenwoordig veelvuldig ingezet wordt om de sfeer op de werkvloer een gezonde boost te geven.

Wij organiseren daarom originele activiteiten waarbij de medewerkers op een positieve manier uit hun comfortzone zullen treden en worden aangespoord om samen te werken.

Wil je hier ook neerploffen?

Teambuilding activiteiten voor jullie uitje

Wij begrijpen dat ieder bedrijf unieke doelen heeft als het op teambuilding aankomt. Daarom bieden we een groot aantal activiteiten aan, welke bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om de onderlinge samenwerking en de onderlinge communicatie te verbeteren.

De Fort Trivial is bijvoorbeeld een mooi voorbeeld van een activiteit waarbij samenwerking en communicatie centraal staan. Bij deze activiteit ga je in teams allerlei doe en denk opdrachten doen waarbij teambuilding key is.

Het voordeel van onze unieke locatie

Ons fort is een historische locatie en wanneer je deze betreedt zul je meteen de unieke sfeer ervaren die er hangt. Ondanks de uitstekende bereikbaarheid vanuit grote steden als Amsterdam, Hilversum en Almere, wanen jullie eenmaal op locatie ver buiten de Randstad.

Dit komt mede omdat er vroeger rondom de forten geen bebouwing was toegestaan. De rustige en natuurrijke omgeving die hierdoor is ontstaan zorgt voor een unieke sfeer, die uitstekend geschikt is voor en teambuilding dag.

Op maat georganiseerd en begeleid door een gediplomeerd coach

Bij het Plofhuis wordt jullie teambuilding dag altijd compleet naar jullie wensen samengesteld. Het maakt dan ook niet uit of je met een groep van twintig personen komt of dat jullie bedrijf op zoek is naar een dag voor zestig personen.

Wij bieden bovendien de mogelijkheid om de activiteiten te laten begeleiden door een gediplomeerd coach, welke de medewerkers observeert, aanstuurt en welke zijn bevindingen na afloop met het personeel bespreekt. 

Bij ons wordt jullie teambuilding dag compleet naar jullie wensen samengesteld.

Neem vooral vrijblijvend contact op met een van onze eventmanagers zodat wij de mogelijkheden die bij uw specifieke wensen passen met u kunnen bespreken.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE