Toegankelijk & fun

Teambuilding bij het Plofhuis.

Bij het Plofhuis kun je terecht voor allerlei teambuilding activiteiten met je collega’s op een historische en stoere locatie.

Onze activiteiten zijn door onszelf ontwikkeld en toegankelijk voor jong en oud. Zo kan iedereen meedoen tijdens dit bijzondere dagje uit met elkaar.

Geniet van mooie samenwerkingen op onze groene fort locatie boordevol historie en sfeer.

Wil je hier ook neerploffen?

Teambuilding activiteiten

Wij bieden groepsactiviteiten voor kleine gezelschappen, maar ook met grotere groepen kun je terecht bij ons Plofhuis. Op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp (vlakbij Amsterdam en Hilversum), waar de Plofhuisjes zich bevinden, kun je in een oase van groen een toegankelijk (spel) programma doen met je collega’s zoals het populaire Fort Trivial.

Hier stel je zelf een teambuilding programma samen met allerlei verschillende spelonderdelen zoals Jenga met een twist of de Fort Memory. Advies nodig? Neem contact op met een van onze PLOF crew, zij adviseren je graag bij de samenstelling van jouw ideale teambuilding activiteit op maat.

Teamuitje binnen en buiten

Omdat we nu eenmaal te maken hebben met het Hollandse weer, kunnen onze activiteiten bijna allemaal binnen en buiten worden uitgevoerd. Zo kun je het hele jaar door terecht bij het Plofhuis.

Mocht het namelijk slecht weer zijn, dan hebben wij diverse Plofhuisjes tot onze beschikking waar we altijd een dak boven ons hoofd hebben. Wel zo’n geruststellende gedachte, nietwaar? En doen de temperaturen ook niet helemaal mee? Ook dan zorgen wij altijd voor een oplossing!

Gokken met je team

Kies als teambuilding dag voor het hilarische programma de PLOF Gamble, waarbij je gaat gokken met je team. Net als de soldaten die hier ooit gevestigd waren. Die waren toen zo verveeld, dat ze op alles gingen gokken.

Jullie gaan dat doen op allerlei doe- en denk activiteiten. Welk team werkt dan het beste samen en luistert goed naar elkaar? Alleen dan kunnen jullie het kansrijke kraslot winnen als team!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp