Teambuilding & fun

Je teamuitje bij het Plofhuis.

Organiseren jullie binnenkort een teamuitje Amsterdam? Denk dan eens aan een historisch fort als locatie!

Binnen de Stelling van Amsterdam bevindt zich onder meer het groene Fort Uitermeer in stadsdeel Weesp. Dit leuke fort is geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

Onze unieke teambuilding activiteiten op deze inspirerende locatie zorgen voor een onvergetelijke ervaring bij jullie gasten!

En in combinatie met een heerlijk diner op het mooiste terras van Nederland is jullie teamuitje Amsterdam compleet!

Wil je hier ook neerploffen?

Teamuitje Amsterdam organiseren?

Op slechts 10 minuten van Amsterdam (Zuidoost) vind je het Plofhuis als onderdeel van Fort Uitermeer. Het fort is goed bereikbaar met gratis parkeerplaatsen en heeft zijn eigen sfeer voor een gezellig Amsterdams teamuitje.

Bovendien beschikt deze historische locatie over tal van elementen om zowel binnen als buiten activiteiten te organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren jullie graag.

Activiteiten op maat

Een gezellig teamuitje is niet compleet zonder Fort Trivial. Deze complete groepsactiviteit maken wij in overleg met jullie op maat en is al geschikt voor gezelschappen vanaf 10 personen. In dit uitdagende teambuilding programma staan handigheid en samenwerking voorop en speelt het element geluk natuurlijk ook een rol. Dus volop fun voor een onvergetelijk teamuitje Amsterdam.

Ben je echter op zoek naar wat losse activiteiten? Kies dan voor de PLOF Spelen, waarbij je ter plekke kiest of je gaat boogschieten of een rondleiding volgen bijvoorbeeld. Een leuke afwisseling ook bij een vergadering of bedrijfsborrel.

Grote en kleine groepen

Organiseer je een teamuitje voor 10 of 50 personen? Bij het Plofhuis is voor elke groepsgrootte wel een inspirerende ruimte te vinden voor jullie teamuitje. Zit het weer wat tegen, dan bieden onze plofhuisjes ook de mogelijkheid om de activiteit naar binnen te verplaatsen. De plofhuisjes zijn voormalige munitie opslagplaatsen en een aantal zijn nog helemaal authentiek.

En een ander aantal zijn helemaal aangepast met de modernste faciliteiten zoals verwarming zodat we jullie het hele jaar door kunnen ontvangen. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van jullie wensen.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE