Knus & Warm

Het hele jaar door.

Boek jullie jaarlijkse teamuitje eens in de winter en profiteer direct van gemotiveerde collega’s en een optimale werksfeer.

Op het sfeervolle Plofhuis ben je even helemaal weg van de werkvloer en kunnen jij en je gasten tijdens een teamuitje verschillende teambuilding activiteiten energie opdoen voor het nieuwe jaar.

Uiteraard doen we dit in de warme sfeer van de Plofhuisjes. Waar mogelijk gaan we lekker naar buiten met de activiteiten, maar als dit niet kan, dan brandt de kachel heerlijk in deze voormalige munitie opslagplaatsen. 

Wil je hier ook neerploffen?

Winter teamuitje op een uniek fort

Ieder fort is uniek. Als onderdeel van de Hollandse Waterlinies werden de forten in de 19e eeuw gebouwd ter bescherming van Nederland. Zo ook Fort Uitermeer. Een historische teamuitje winter dus!

Daar kwamen in de vorige eeuw, tijdens de Koude Oorlog, de Plofhuisjes bij. Deze voormalige munitie opslagplaatsen zijn deels helemaal gemoderniseerd en voorzien van o.a. centrale verwarming. Perfect dus voor een teamuitje in de winter.

Fort Trivial de leukste teambuilding activiteit

Onze activiteiten zijn over het algemeen ook zeer geschikt voor een teamuitje in de winter. Zo bestaat Fort Trivial uit meer dan 15 verschillende spelonderdelen die jullie zelf uitkiezen en zo de juiste mix van denk- en doe opdrachten vinden voor jullie bedrijfsuitje.

Deze opdrachten kunnen grotendeels zowel binnen als buiten worden uitgevoerd en daarom het hele jaar door te organiseren. Fort Trivial is gebaseerd op het populaire Triviant. In teamverband verzamelen de gasten tijdens de activiteiten verschillende trivianten waarmee tijdens een grande finale uiteindelijk wordt bepaald wie de winnaar is. Samenwerken en communiceren zijn de hoofdingrediënten van dit immens populaire teambuilding programma.

Binnen en buiten scenario

Tijdens de voorbereiding van jullie teamuitje in de winter maken wij voor de teambuilding activiteiten altijd een binnen en buiten scenario. Op deze manier kunnen we vaak zelfs ter plekke nog bepalen of we deze groepsactiviteiten lekker in de frisse winterzon uitvoeren of knus binnen in één van de historische ruimtes van het fort de teams uitdagen.

Curling toernooi

Helemaal passend bij een teamuitje in de winter is natuurlijk een curling toernooi! Gedurende de maanden december tot en met februari hebben wij onze curling baan liggen bij één van onze Plofhuisjes en kunnen we jullie bedrijfsuitje dus invullen met deze leuke activiteit!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw teamuitje deze winter.

 

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE