BedrijfsuitjeActiviteiten

Toegankelijke groepsactiviteiten

W ij vinden het super belangrijk dat alle gasten van het Plofhuis een bijzondere tijd beleven op deze bijzondere locatie. Als je dan een bedrijfsuitje organiseert met groepsactiviteiten, is het natuurlijk wel belangrijk dat iedereen dan ook mee kan doen!

Groepsactiviteiten bij het Plofhuis

En daarom kun je bij het Plofhuis volop toegankelijke groepsactiviteiten organiseren tijdens jullie teamdag. Wij ontwikkelen onze spelprogramma’s voornamelijk zelf zodat wij goed kunnen kijken wat past bij onze gasten alsook toegankelijk is voor iedereen. Op deze manier kan dus iedereen binnen jullie bedrijf meedoen!

Teambuilding programma’s

Een aantal van onze teambuilding programma’s bestaan uit meerdere rondes van ca. 15 minuten. Op deze manier kan het dus bijvoorbeeld dat als iemand niet mee kan/wil doen met één ronde, ze maximaal 15 minuten ‘toekijken’. Maar zelfs alle rondes zijn zo ontwikkeld dat eigenlijk de meesten mee kunnen doen. En zijn er collega’s die bijvoorbeeld visueel beperkt zijn, laat het ons weten en wij passen eventueel een ronde aan.

Bij de populaire PLOF Gamble dagen de teams elkaar uit in verschillende rondes van doe en denk activiteiten.

PLOF Gamble

Eén van onze meest populaire programma’s is de PLOF Gamble. Een groepsactiviteit waarbij de teams elkaar uitdagen in verschillende rondes van zowel doe als denk activiteiten. En de doe activiteiten zijn geen extreem sportieve acties, maar wel dat je lekker bezig bent. Denk bijvoorbeeld aan het inundatiespel. Hierbij moet je met beperkte middelen het water laten stromen van A naar B. Makkelijk, maar wel superleuk!

Binnen en buiten

Waar mogelijk gaan we met onze groepsactiviteiten lekker naar buiten. Het terrein van Fort Uitermeer leent zich geweldig voor de leukste activiteiten. Zoals de PLOF Escape XL, waarbij je binnen in het Plofhuis een munitiekist moet open zien te krijgen, maar een aantal van de aanwijzingen hiervoor vind je door het terrein van het fort te ontdekken. Mocht het echter slecht weer zijn, dan kunnen we bij de meeste groepsactiviteiten naar binnen bij de Plofhuisjes

Kortom, plof hier je bedrijfsuitje maar neer, want iedereen kan gezellig mee doen!

PLOF HIER DE FUN MAAR NEER

Een paar van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

10 - 100 personen

PLOF PUZZELTOUR

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *