BedrijfsuitjeActiviteiten

Toegankelijke groepsactiviteiten

W ij vinden het super belangrijk dat alle gasten van het Plofhuis een bijzondere tijd beleven op deze bijzondere locatie. Als je dan een bedrijfsuitje organiseert met groepsactiviteiten, is het natuurlijk wel belangrijk dat iedereen dan ook mee kan doen!

Groepsactiviteiten bij het Plofhuis

En daarom kun je bij het Plofhuis volop toegankelijke groepsactiviteiten organiseren tijdens jullie teamdag. Wij ontwikkelen onze spelprogramma’s voornamelijk zelf zodat wij goed kunnen kijken wat past bij onze gasten alsook toegankelijk is voor iedereen. Op deze manier kan dus iedereen binnen jullie bedrijf meedoen!

Teambuilding programma’s

Een aantal van onze teambuilding programma’s bestaan uit meerdere rondes van ca. 15 minuten. Op deze manier kan het dus bijvoorbeeld dat als iemand niet mee kan/wil doen met één ronde, ze maximaal 15 minuten ‘toekijken’. Maar zelfs alle rondes zijn zo ontwikkeld dat eigenlijk de meesten mee kunnen doen. En zijn er collega’s die bijvoorbeeld visueel beperkt zijn, laat het ons weten en wij passen eventueel een ronde aan.

Bij de populaire PLOF Gamble dagen de teams elkaar uit in verschillende rondes van doe en denk activiteiten.

PLOF Gamble

Eén van onze meest populaire programma’s is de PLOF Gamble. Een groepsactiviteit waarbij de teams elkaar uitdagen in verschillende rondes van zowel doe als denk activiteiten. En de doe activiteiten zijn geen extreem sportieve acties, maar wel dat je lekker bezig bent. Denk bijvoorbeeld aan het inundatiespel. Hierbij moet je met beperkte middelen het water laten stromen van A naar B. Makkelijk, maar wel superleuk!

Binnen en buiten

Waar mogelijk gaan we met onze groepsactiviteiten lekker naar buiten. Het terrein van Fort Uitermeer leent zich geweldig voor de leukste activiteiten. Zoals de PLOF Escape XL, waarbij je binnen in het Plofhuis een munitiekist moet open zien te krijgen, maar een aantal van de aanwijzingen hiervoor vind je door het terrein van het fort te ontdekken. Mocht het echter slecht weer zijn, dan kunnen we bij de meeste groepsactiviteiten naar binnen bij de Plofhuisjes

Kortom, plof hier je bedrijfsuitje maar neer, want iedereen kan gezellig mee doen!

PLOF HIER DE FUN MAAR NEER

Een paar van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

10 - 100 personen

PLOF PUZZELTOUR

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.