Vergaderen & bedrijfsuitjes

Fort Uitermeer bij het Plofhuis.

Welkom bij Uitermeer Weesp! Een unieke locatie waar je onder meer van harte welkom bent voor een unieke vergadering, inspirerende training, teambuilding of een ander bedrijfsevenement.

Met het imposante Fort Uitermeer op de achtergrond bieden wij van het Plofhuis hier een bijzondere beleving aan!

Nodig je collega’s of relaties uit en plof hier maar lekker neer! Laat je volledig verzorgen door onze PLOF crew tijdens jullie bijeenkomst of bedrijfsuitje.

Wil je hier ook neerploffen?

Geschiedenis Uitermeer Weesp

Uitermeer Weesp heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot aan de 14e eeuw, waarvan een deel nog steeds terug is te vinden op het terrein. Zo is de keerkom in ere hersteld, welke eerder in de 17e eeuw was gebouwd om de grachtengordel van Amsterdam te bouwen.

Het torenfort stamt uit de 19e eeuw en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. En de Plofhuisjes, waarvan er nog 8 staan, zijn gebouwd ten tijde van de Koude Oorlog.

Vergaderen bij Uitermeer Weesp

Een aantal Plofhuisjes zijn inmiddels gemoderniseerd en lenen zich uitstekend voor vergaderen bij Uitermeer Weesp. Centraal gelegen tussen Amsterdam, Almere en Hilversum is dit een ideale locatie voor een bijeenkomst met collega’s. Wij bieden bovendien gratis parking aan, wat ook een voordeel is!

In Plofhuis 3, welke recent gerenoveerd is, kun je terecht met 5 tot 20 personen. Ben je met meer gasten, dan leent bijvoorbeeld Plofhuis 15 zich uitstekend voor jullie.

Unieke locatie in Uitermeer Weesp

Uitermeer in Weesp heeft als centrale punt Fort Uitermeer. Om het fort heen vind je een prachtige groene omgeving alsook meerdere “plofhuisjes”. Deze voormalige munitie opslagen zijn deels gerenoveerd en worden nu ingezet voor diverse doeleinden, waaronder vergaderingen en teambuilding activiteiten.

Teambuilding Uitermeer Weesp

Op zoek naar een leuke locatie voor een teambuilding nabij Amsterdam? Dan zijn jullie van harte welkom bij Plofhuis! Wij hebben een ontzettend leuk en toegankelijk programma samengesteld dat spelenderwijs de historie van onze unieke locatie vertelt.

Met bijvoorbeeld de PLOF Gamble ga je allerlei doe en denk opdrachten uitvoeren in teams. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen!

Schrijf jij hier ook geschiedenis met je bedrijf?

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.