Rust & privacy

Een historisch afscheid.

Het overlijden van een geliefde roept vele herinneringen en gevoelens op. Het is een intiem moment in ieders leven waarbij ruimte nodig is om het leven van deze geliefde te vieren en te herinneren tijdens een bijzondere uitvaart.

De huiselijke sfeer van het Plofhuis draagt hierin graag bij met haar motto ‘Plof hier maar neer’. Deel liefdevolle herinneringen met elkaar in de informele ruimte van dit historische gebouw en zijn groene omgeving bij Fort Uitermeer.

uitvaart plofhuis banner

Intiem samenzijn

Bij het Plofhuis kun je terecht voor een intieme uitvaartplechtigheid, een memorabele afscheidsceremonie of bijzondere condoleance. Samen met jullie uitvaartverzorger dragen wij met alle zorg bij aan een passend afscheid van jullie dierbare.

Voor deze bijzondere momenten verwelkomen wij jullie in Plofhuis 15. Hierin kun je in alle rust op een afgelegen plek op Fort Uitermeer genieten van de laatste momenten samen.

Kies voor een intieme lunch met jullie dierbare rondom de kist. Proost op het leven vanaf het terras van het Plofhuis terwijl de vogels meezingen. Laat vrienden en kennissen afscheid nemen in een informele sfeer.

Een impressie

Plofhuis 15.

Plofhuis 15

De faciliteiten & tarieven.

Als je Plofhuis 15 reserveert, is het hele huisje voor jullie, dus je hebt volledige privacy. Ook het bijbehorende terras staat geheel tot jullie beschikking.

Capaciteit

  • Receptie: max. 80 gasten
  • Theater: max. 70 gasten
  • Lunch: max. 60 gasten

Logistiek

Bij Plofhuis 15 hebben wij openslaande deuren naar de grote ruimte. Dit is ideaal om de kist naar binnen te rijden.

De rouwauto kan ook tot de deze deur rijden.

Inclusief

Plofhuis 15 verhuren wij altijd inclusief:

  • Een gastheer/-vrouw
  • Beamer met XL scherm
  • Geluidsset
  • Wifi

Huur tarieven

Dagdeel (4 uur): € 450,-

Dag (8 uur): € 800,-

Catering

Wij beschikken over een inhouse keuken voor de heerlijkste catering. Wij kunnen een lekkere lunch verzorgen, maar natuurlijk ook koffie, thee met huisgemaakte lekkernijen.

Vraag naar onze mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Laat ons weten waarmee we je van dienst kunnen zijn.

Plof hier maar neer

Ons motto ‘Plof hier maar neer’ stralen wij ook uit tijdens een bijzonder afscheid of een uitvaart dienst. Wij vinden het enorm belangrijk dat er alle ruimte is om de gasten te laten concentreren op dit intieme moment, dus wij doen er alles aan om jullie compleet te ontzorgen. Onze gastheren en -vrouwen zorgen ervoor dat het aan de gasten aan niets ontbreekt.

Bij het Plofhuis is er geen poespas, men moet zich er vooral thuis voelen. Daarom maken wij vooraf graag een afspraak met de uitvaartbegeleider of de familie om zo de wensen te bespreken en vooral te kijken of onze locatie past bij jullie ceremonie of condoleance.

Alle seizoenen

Bij het Plofhuis komen alle seizoenen langs, maar wat altijd blijft is de prachtige, rustige en serene omgeving. De vogeltjes hoor je hier het hele jaar door en verder (bijna) niets. Fort Uitermeer is autoluw en een heerlijke plek voor een korte wandeling. 

In de zomer zoek je de koelte op van de Plofhuisjes en in de winter staat de kachel te branden.

Het hele jaar door zijn jullie van harte welkom bij het Plofhuis op Fort Uitermeer.

Catering

Een verzorgd hapje en drankje zijn natuurlijk ook onderdeel van de uitvaart en ook hierin luisteren we naar jullie wensen. Van alleen koffie en thee met zoete lekkernijen, een gezellige borrel met borrelplanken tot een smakelijke lunch met de familie. Bij mooie herinneringen horen natuurlijk ook een gezellig samenzijn onder het genot van smakelijke catering.