Teambuilding & fun

Teambuilding bij de plofhuisjes.

Met zijn fascinerende geschiedenis en prachtige ligging, ontvangen wij van het Plofhuis jullie graag voor unieke bedrijfsuitjes met jullie personeel of relaties.

Fort Uitermeer is prachtig gelegen en bijzonder geschikt voor een geslaagd bedrijfsuitje middenin de natuur.

De Plofhuisjes vind je centraal in Nederland tussen Amsterdam, Hilversum en Almere. Je kunt hier gratis parkeren.

Wij organiseren unieke bedrijfsuitjes voor gezelschappen van 10 – 80 personen, het hele jaar door!

Wil je hier ook neerploffen?

Fort voor middelgrote en kleine groepen

Fort Uitermeer eigent zich uitstekend voor middelgrote en kleine groepen voor unieke bedrijfsuitjes. Al met een gezelschap van 10 personen kunnen jullie samen de uitdaging aan in de hilarische PLOF Gamble. Een toegankelijk teambuilding programma waarbij jullie in teams gaan gokken op jullie eigen prestaties. Deze prestaties komen naar voren in zes rondes van allerlei doe en denk opdrachten.

Teambuilding voor iedereen

De PLOF DIY biedt teambuilding voor iedereen en is perfect voor unieke bedrijfsuitjes met een kleine portemonnee. In meerdere rondes gaan jullie samenwerken en communiceren én de competitie met elkaar aan.

De DIY zit hem in de begeleiding. Deze doen jullie namelijk zelf. En dit zorgt voor een unieke dynamiek. Perfect om iemand die bijvoorbeeld wat minder mobiel is een belangrijke rol te geven. Uiteraard is er altijd een event manager van ons bij om bij te springen waar nodig!

Slecht weer scenario

Zelfs het Hollandse weer gooit geen roet in het eten tijdens onze unieke bedrijfsuitjes, want bij het Plofhuis hebben we meerdere binnenruimtes waar onze activiteiten naar verplaatst kunnen worden en zo bieden we altijd een slecht weer scenario aan. Wel zo prettig om te weten als jij de organisatie van jullie bedrijfsuitje dit jaar op je hebt genomen.

Uiteraard beschikken we bij Fort Uitermeer ook over cateringmogelijkheden voor een lunch, borrel of diner om jullie unieke bedrijfsuitje mee af te sluiten. Neem contact met ons op om het ideale programma voor jullie bedrijfsuitje samen te stellen en de cateringwensen met ons te bespreken. Wij helpen jullie graag!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE