Uniek & sfeervol

Unieke plofhuisjes.

Unieke vergaderlocaties vinden jullie ongetwijfeld bij het Plofhuis. Ver van de sleur van alledag kunnen jullie je helemaal focussen op het doel van de dag.

Ontdek deze unieke locatie waar de boeiende historie teruggaat naar de 18e eeuw.

Bij de Plofhuisjes vergader je in een voormalige munitie opslagplaats met een stoer fort op de achtergrond. Bij de renovatie van deze bijzondere gebouwtjes hebben we rekening gehouden met het militaire karakter en deze zo sfeervol mogelijk toegepast.

Daarnaast zijn we volop duurzaam bezig bij het Plofhuis. Niet alleen hergebruiken we dit cultureel erfgoed, maar ook bij de inrichting is gebruik gemaakt van oude militaire materialen en tweedehands meubilair.

Wil je hier ook neerploffen?

Unieke vergaderlocaties in Amsterdam

Het Plofhuis bestaat uit unieke vergaderlocaties en is gesitueerd in Weesp/Amsterdam.  Midden in het groen op nog geen steenworp afstand van de hectische stad. Die bijzondere locatie danken we aan de Kringenwet die voorschreef dat men niet mocht bouwen in de directe omgeving van een fort. Als gevolg hiervan vinden we deze unieke vergaderlocaties dichtbij grote steden als Hilversum en Almere. Maar nog steeds in alle rust, verborgen in het groen.

Moderne vergadergemakken

Het fort en de plofhuisjes zijn eeuwenoud, maar voorzien van de modernste vereisten voor een vergadering. Zo is er overal Wifi, zijn er digitale schermen of XL schermen met beamers en vergaderkisten met kantoorartikelen. Hebben jullie andere hulpmiddelen nodig? Wij regelen het, zodat jij ongestoord kan vergaderen.

Unieke vergaderlocatie voor middelgrote en kleine groepen

We bieden mogelijkheden voor middelgrote en kleine groepen. De plofhuisjes zijn er namelijk in meerdere soorten en maten. Variërend van een klein en intiem Plofhuis 3 tot een groot en robuust Plofhuis 2 met vele authentieke details. We hebben dan ook vergaderruimtes voor vijf tot zestig personen. En natuurlijk kunnen jullie de vergaderingen spreiden over de verschillende plofhuisjes. Zo kun je deelvergaderingen houden en een plenaire bijeenkomst in een grote ruimte. Willen jullie een meerdaagse vergadering? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. En wij kijken direct naar de beste overnachtingsmogelijkheden en de transfer naar het vergaderfort.

Een ontspannende vergaderbreak

Niemand houdt het vol om urenlang achtereen te vergaderen. Daarom verzorgen wij ook ontspannende en energieopwekkende vergaderbreaks. Wij bieden een keur aan activiteiten die uw vergadering een extra dimensie geven. Kijk ook eens bij onze activiteiten voor teambuilding.

Uitstekende catering

Bij het Plofhuis kun je ook terecht voor uitstekende catering. Het paviljoen is uitgerust met moderne keukens, zodat we de inwendige mens optimaal kunnen verzorgen. Uiteraard zorgen we ervoor dat het eten en drinken tijdens de vergadering optimaal is. Willen jullie tussendoor een lunch? Dat kan. Heb je daarbij nog wat tijd over? Geniet van je lunch al rondlopend over het groene terrein van Fort Uitermeer. Willen jullie de vergadering afsluiten met een aangeklede borrel of een stoere barbecue? Informeer dan eens bij onze event managers naar de mogelijkheden.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7