Verfrissend & afwisselend

Een break in je programma.

Haal tijdens het vergaderen even een frisse neus met een bijzondere vergaderbreak.

Kies uit één van onze leuke activiteiten, zoals een rondleiding, de escape room experience het Kanon of een korte clinic boogschieten.

Even alle neuzen weer fris en dezelfde kant op!

vergaderbreak banner plofhuis

Tijdsduur

Maximaal 1 uur.

Aantal personen

5 - 12 personen.

Waar

Binnen en buiten.

Prijs

€ 150,- per break.

Kies je vergaderbreak

Kies bij het bevestigen van je boeking de vergaderbreak naar wens. In overleg duurt de vergaderbreak maximaal 1 uur en passen we deze samen binnen jullie programma.

Ook wanneer deze break het beste past tijdens jullie bijeenkomst overleggen we graag met jullie.

Onze vergaderbreaks zijn voor groepen van 5 – 12 personen.

Zijn jullie met meer deelnemers en/of wil je een wat langere activiteit, dan bespreken we graag met jullie wat er het beste in het programma zou passen.

Een impressie

Zij hebben hier al eens 'ge-breakt'.

Keuze activiteiten

De keuze activiteiten bestaan uit een clinic boogschieten, een rondleiding over Fort Uitermeer (historisch en/of de flora en fauna) of onze escape kist de PLOF Escape. In de wintermaanden kun je ook nog kiezen voor een curling toernooi.

De PLOF Escape kunnen we ook combineren met het enorme kanon wat in Plofhuis 3 staat. Dit is een replica van een echt kanon wat ooit in het fort stond en wordt nu gebruikt als onderdeel van o.a. deze escapekist. Een vergaderbreak met een knaller dus!

Wandeling over het fort

Wil je alleen een frisse neus halen zonder een activiteit te organiseren, dan raden wij een wandeling over het fort van harte aan als vergaderbreak. Het terrein is niet heel groot en op verschillende plekken vind je boeiende informatie over de historie en de flora en fauna. 

Perfect dus ook voor een verkwikkende pauze tijdens jullie vergadering in het Plofhuis.

Voorbeeld programma.

Ontvangst bij het Plofhuis

Welkom in het Plofhuis! Jullie gastheer/-vrouw ontvangt jullie met een lekker kopje koffie of thee.

9:30u

Lunch

Rond het middaguur serveren we een heerlijke PLOFlunch, indien mogelijk lekker buiten!

13:30u

Vergadering

Iedereen is weer helemaal 'wakker' en klaar voor het vervolg van de bijeenkomst. Met frisse moed gaan jullie er weer tegenaan.

17:00u
9:00u

Vergadering

De vergadering gaat van start. Plof hier maar lekker neer en maak gebruik van alle benodigde faciliteiten.

12:30u

Vergaderbreak

Na de lunch gaan we even naar een andere ruimte of buiten voor een korte boogschiet clinic als vergaderbreak. Eerst wat theorie en daarna proberen zoveel mogelijk raak te schieten!

14:30u

Afscheid

Helaas, aan al het goede komt een einde, ook bij het Plofhuis... Dank jullie wel en heel graag tot ziens!

Iets anders?

Bekijk ook eens deze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

fort trivial
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.