Historisch & bijzonder

Vergaderen bij de Plofhuisjes.

Hebben jullie wel eens gedacht bij vergaderen Amsterdam aan een fort? Rondom Amsterdam ligt de Stelling van Amsterdam waarbij zo’n 40 forten zijn aangesloten, waaronder het groene Fort Uitermeer.

Op deze groene locatie zijn jullie van harte welkom in één van de stoere plofhuisjes.

Dit zijn voormalige munitie opslagplaatsen uit de Koude Oorlog tijd, die deels zijn omgebouwd tot vergaderlocaties.

Wil je hier ook neerploffen?

Vergaderen Amsterdam

Bij het Plofhuis zijn jullie bezig met vergaderen Amsterdam, want Fort Uitermeer ligt in stadsdeel Weesp als onderdeel van de hoofdstad. Op slechts 10 minuutjes van Amsterdam Zuidoost vind je deze bijzondere vergaderlocatie.

‘Plof hier maar lekker neer’ is onze slogan waarmee wij zeggen: “Focus je op je vergadering, wij verzorgen de rest!” Laat je dus onderdompelen door onze gastheren/-vrouwen met een goed verzorgd vergaderarrangement en een compleet verzorgde locatie.

Gratis parkeren

Bij het Plofhuis kun je gratis parkeren. Het NS Station Weesp ligt op zo’n 5 kilometer, maar de route vanaf het station naar Fort Uitermeer is werkelijk prachtig, dus stap op een NS fiets en geniet voorafgaand het vergaderen in Amsterdam van de schitterende omgeving. Bij aankomst heten wij jullie van harte welkom met een heerlijk vers gezet kopje bonen koffie of een te lekker kopje thee van Bradley’s. Uiteraard vergezelt met smakelijke zoete lekkernijen zoals de luxe bonbons van Smit’s Delicious.

Plofhuis 3

Ons pareltje tussen de plofhuisjes voor vergaderen  Amsterdam is Plofhuis 3. Deze voormalige munitie opslagplaats hebben wij in 2021 compleet gerenoveerd en past qua interieur helemaal bij de groene omgeving van het fort. Je vindt hier alle moderne faciliteiten die je nodig hebt voor een vergadering.

Daarnaast kun je hier ook nog eens buiten vergaderen in de sfeervolle Ploftuin of op het terras. Maar ook de andere plofhuisjes hebben ieder hun eigen charme. Zo is Plofhuis 2 een stoere rauwe locatie, ideaal voor grotere groepen en presentaties. En bij Plofhuis 7 kun je perfect een presentatie geven voor groepen van 20 – 40 personen.

 

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7