Groen & sfeervol

Vergaderen bij het Plofhuis.

Vergaderen in Bussum? Dat kan! Vlakbij, kun je top vergaderen bij het groene Fort Uitermeer.

Deze unieke locatie op slechts een tiental kilometer van Bussum is ideaal om jouw vergadering te houden. Gratis parkeerplaatsen, meerdere vergaderruimtes en een oase van rust! Zo kun je het Plofhuis omschrijven als je op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie.

Bovendien zorgen wij ervoor dat het jullie tijdens de vergadering aan niets ontbreekt. Het is tevens mogelijk om een originele vergaderbreak te houden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Wil je hier ook neerploffen?

Creatief vergaderen Bussum

Op het Plofhuis kun je vergaderen vlakbij Bussum. Op nog geen 10 minuten vind je het historische Fort Uitermeer. Met ruim 70 gratis parkeerplaatsen, een sfeervol restaurant aan de Vecht en meerdere voormalige munitie opslagplaatsen (plofhuisjes) zijn hier mogelijkheden te over.

Zo hebben we drie gemoderniseerde plofhuisjes waar je kunt vergaderen met 5 tot 70 personen. Verder hebben wij ook nog Plofhuis 2, een rauwe industriële ruimte die wij prima kunnen ombouwen tot presentatie ruimte voor groepen tot 100 personen.

Buiten vergaderen

Fort Uitermeer is gelegen in een groene oase en dus ook de perfecte locatie om buiten te vergaderen. Bij Plofhuis 3 heb je zelfs je eigen “privé” terras. Heerlijk dus als je in het zonnetje wilt brainstormen of als je break-out ruimtes nodig hebt (maar dan buiten).

In alle rust kun je hier samen een geslaagde bijeenkomst organiseren bij goed en slecht weer.

Vergaderfaciliteiten

De voormalige munitie opslagplaatsen die gerenoveerd zijn, beschikken allemaal over de moderne vergaderfaciliteiten. Zo is er overal Wifi, een beamer met scherm in verschillende formaten, waar nodig een geluidsset en natuurlijk flipovers en vergaderkisten met kantoorartikelen.

In het parade paardje Plofhuis 3 vind je zelfs nog wat extra faciliteiten zoals een digitale Flipover (Samsung Flip it), stroomaansluitingen in de vergadertafels en Wifi op glasvezel. Heb je verder vragen over onze vergader faciliteiten? Neem gerust contact met ons op!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7