Compleet & inspirerend

Je vergaderlocatie bij het Plofhuis.

Voor een bijzondere vergaderlocatie Almere heten wij jullie van harte welkom bij het sfeervolle Plofhuis bij Fort Uitermeer in Weesp.

Op slechts 10 kilometer van Almere vind je deze historische plek in een groene omgeving én met gratis parking inbegrepen!

Een bijzondere vergaderruimte die je helemaal voor jezelf hebt, inclusief terras (en tuin)!

Wil je hier ook neerploffen?

Vergaderlocatie Almere

Onze vergaderlocatie ligt nabij Almere en is heel goed bereikbaar met de fiets of auto. Op ons terrein kunnen er zo’n 70 auto’s gratis parkeren en voor fietsen is er ook meer dan genoeg ruimte.

Wil jij even weg van de dagelijkse sleur op kantoor en samen bijeenkomen op een bijzondere plek? Dan is Plofhuis de ideale locatie voor jullie!

Meerdere vergaderruimtes

Bij het Plofhuis beschikken we over meerdere vergaderruimtes, elk met zijn eigen sfeer en capaciteiten. De plofhuisjes zijn voormalige munitie opslagplaatsen die deels gerenoveerd zijn voor meerdere functionaliteiten.

Zo kun je in Plofhuis 7 terecht met groepen van 20 tot 40 personen. Dit Plofhuis is perfect voor het houden van presentaties. Ben je met een grotere groep, dan kun je terecht in het stoere, haast onaangetaste Plofhuis 2 of het recent gerenoveerde Plofhuis 15. Een schitterende locatie als je van industrieel houdt en helemaal aan te passen aan jullie programma.

Plofhuis 3

In Plofhuis 3 vergader je met groepen van 5 tot ca. 20 personen. Dit Plofhuis is in 2021 helemaal gerenoveerd en beschikt over de modernste faciliteiten voor jullie vergadering. Er is een 75″ digitaal TV scherm, maar ook een digitale Samsung Flip over. Heel handig om je aantekeningen op te slaan en digitaal mee te nemen na jullie bijeenkomst. Verder is hier razendsnel glazvezel internet.

Vergaderlocatie in de natuur

Het Plofhuis is een perfecte vergaderlocatie Almere die zich tevens in de natuur bevindt. Gelegen tussen de rivier de Vecht en het natuurgebied Naardermeer vind je hier ook volop natuur. Ga met de lunch lekker even naar buiten en geniet van alle flora en fauna die Fort Uitermeer te bieden heeft. Of kies voor een vergaderbreak en volg een rondleiding. De historie en natuur hier zijn heel bijzonder.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7