Compleet & historisch

Vergaderlocatie het Plofhuis.

Op zoek naar een vergaderlocatie Amsterdam Noord? Dan is Plofhuis wellicht dé ideale locatie voor jou! Je vindt onze diverse vergaderlocaties, ook plofhuisjes genoemd, op nog geen 15 minuutjes van Amsterdam Noord.

Het voordeel van onze vergaderlocatie is het feit dat wij gelegen zijn op het terrein van Fort Uitermeer in het stadsdeel Weesp. Zo zijn jullie volledig weg van de drukte in de stad en kan er volledig genoten worden van de groene omgeving.

Sluit je vergadering af met een heerlijke borrel op het terras van het Plofhuis.

Wil je hier ook neerploffen?

Vergaderlocatie Amsterdam Noord

Nog een voordeel is dat je bij onze vergaderlocatie Amsterdam Noord volledig gratis kunt parkeren! Kom je met de trein? Dan pak je de OV fiets voor een prachtige fietstocht langs de Vecht.

Voor een unieke ervaring kan je er ook voor kiezen om vanaf het station met een sloep naar Fort Uitermeer te varen. Wat een prachtig begin van jullie vergadering! Informeer bij onze PLOF crew naar de mogelijkheden van het inhuren van een boot.

Moderne faciliteiten

Ondanks dat het Plofhuis een historische vergaderlocatie is, zijn we voorzien van alle moderne faciliteiten. Zo vind je in Plofhuis 3 internet op glasvezel, een 75″ digitaal TV scherm en een digitale Samsung flipover (Flipit).

De andere Plofhuisjes beschikken over een beamer met scherm en internet op 4G. Daarnaast vind je in alle vergaderruimtes een vergaderkist met kantoorartikelen en flipovers. Mocht je hiernaast nog iets anders nodig hebben voor jullie vergadering, zoals een geluidsset, dan horen wij het graag! Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vergaderbreak

Als je onze vergaderlocatie Amsterdam Noord een hele dag bezoekt, dan is het misschien een mooie aanvulling om een vergaderbreak in te plannen. Kies bijvoorbeeld voor een interessante rondleiding over Fort Uitermeer waarin de boeiende geschiedenis uitgelegd wordt terwijl je geniet van de prachtige flora en fauna.

Of ga de uitdaging aan in onze escape room experience waarbij je een levensgroot kanon gaat afschieten nadat je alle puzzels en raadsels hebt opgelost. Even een frisse neus tussen het brainstormen door, waarna jullie weer volle energie hebben voor het vervolg van de vergadering.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7