Historisch & Sfeervol

Je vergaderlocatie bij het Plofhuis.

Een voormalige munitieopslagplaats als vergaderlocatie in Amsterdam? Waar je bovendien nog gratis kunt parkeren?

Bij Fort Uitermeer in Weesp (gemeente Amsterdam) hebben we het allemaal. De unieke Plofhuisjes hebben elk hun eigen karakter en zijn van alle moderne gemakken voorzien.

En op het terras aan het water van het restaurant wacht jullie een heerlijke lunch met prachtig uitzicht over rivier De Vecht.

Wil je hier ook neerploffen?

Klein en bijzonder fort

Fort Uitermeer is een klein en bijzonder fort, gelegen tussen het Gooi en Amsterdam en makkelijk bereikbaar. Vanuit Weesp kunnen we jullie gasten ophalen met een boot voor een unieke start van jullie vergadering of training.

Kom je liever met de auto dan kun je hier makkelijk en gratis parkeren. Vanaf de parkeerplaats wandel je in een paar minuten naar de Plofhuisjes waar koffie met huisgemaakte bonbons al staan te wachten. Het groene fort terrein leent zich ook prima voor een wandeling op deze historische plek.

Vergaderlocatie Amsterdam

Zoek je een vergaderlocatie Amsterdam voor een kleine groep? De Plofhuisjes bij Fort Uitermeer hebben elk hun eigen afmeting en faciliteiten. Jullie zijn hier van harte welkom met een gezelschap vanaf 5 personen.

Uiteraard beschikken we over Wifi, beamer met XL scherm of een multimedia 75″ TV-scherm. Maar ook (digitale) flipovers en een handige vergaderkist met allerlei kantoorartikelen staan tot jullie beschikking.

Afhankelijk van de duur van jullie training of vergadering staat er een passend vergaderarrangement klaar op het drankenbuffet waar gasten zelf onbeperkt verse bonen koffie en thee van Bradley’s kunnen pakken. Ook aan een verfrissende watertap met fruit en kruiden, koekjes, mints en vers handfruit is gedacht.

Vergaderbreak

Tijd voor een frisse neus of tussendoor het hoofd leegmaken? Het terrein van Fort Uitermeer leent zich uitstekend voor verschillende vergaderbreaks . Naast een rondleiding is het hier ook mogelijk om een clinic boogschieten te organiseren.

Hierna smaakt een afsluitend biertje met een bittergarnituur natuurlijk helemaal goed. Het naastgelegen Porterhouse heeft een heerlijk terras aan het water met uitzicht op het imposante torenfort en de prachtige Vecht. Onze PLOF crew informeert je graag over onze vergaderbreaks die bij slecht weer ook binnen gehouden kunnen worden.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp