Privé & verzorgt

Vergaderlocatie Plofhuis in de buurt van Hilversum.

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie rondom Hilversum?

Op Fort Uitermeer heten wij jullie van harte welkom voor een vergadering, training, brainstormsessie of teambuilding dag bij het Plofhuis. Op deze historische plek bieden wij meerdere vergaderruimtes in oude munitieopslagen (Plofhuizen) voor al jullie wensen. Er is tevens gratis parkeerruimte voorzien en uiteraard een oase van rust in onze groene omgeving.

Maak tussendoor lekker een wandeling of neem pauze met een van onze vergaderbreaks.

Wil je hier ook neerploffen?

Unieke vergaderlocatie Hilversum

Het Plofhuis is een unieke vergaderlocatie nabij Hilversum. Op nog geen 15 minuten rijden vind je onze sfeervolle plofhuisjes, die vroeger als munitie opslagplaatsen werden gebruikt. Dit geeft onze vergaderlocatie een echte rustieke uitstraling.

Als onderdeel van UNESCO werelderfgoed mag je wat bijzonders verwachten en dat krijg je hier ook. Een schitterende groene omgeving, gelegen aan de rivier de Vecht en boordevol historie. Een torenfort uit de 19e eeuw, een keerkom uit de 17e eeuw en plofhuisjes uit de tijd van de Koude Oorlog.

Rustieke vergaderlocatie Hilversum

Het Plofhuis biedt zowel de mogelijkheid om binnen als buiten te vergaderen, en dat zo dichtbij Hilversum! Een aantal van deze voormalige munitie opslagplaatsen zijn prachtig gerenoveerd en hebben ieder hun eigen ruimte buiten die ook perfect benut kan worden om te vergaderen.

Zo heb je bij Plofhuis 3 heb je een terras én een tuin tot je beschikking. Lekker tussendoor even naar buiten of gewoon vergaderen in de natuur, wat heerlijk!

Vergaderbreak

Neem tussendoor even pauze en kies voor een leuke vergaderbreak. Leer meer over deze fantastische plek in een rondleiding of maak kennis met boogschieten in een clinic. Heerlijk om even het hoofd leeg te maken en inspiratie op doen voor het vervolg van de vergadering.

Of neem je lunch mee en ga zelf deze prachtige vergaderlocatie ontdekken! Wij hopen jullie snel te mogen ontvangen in één van onze sfeervolle plofhuisjes!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7