Historisch & bijzonder

Je vergaderlocatie bij het Plofhuis.

Onze vergaderlocatie in Noord-Holland vind je bij het stoere Fort Uitermeer in Weesp. Op een prachtig groen terrein, gesitueerd aan de rivier de Vecht staat ons Plofhuis.

Meerdere gebouwen die voorheen dienden als munitie opslagplaats en nu ingezet worden als vergaderlocaties voor groepen van 5 tot 100 personen, voorzien van alle moderne faciliteiten.

Wil je hier ook neerploffen?

Vergaderlocatie Noord-Holland

Het Plofhuis is een bijzondere vergaderlocatie dat ligt in Noord-Holland tussen Amsterdam en ‘t Gooi. Middenin de prachtige natuur van deze provincie kunnen jullie een bijeenkomst organiseren in alle rust.

Gefocust bezig met de vergadering en tussendoor even een frisse neus halen op deze groene locatie, meer heb je niet nodig als je het ons vraagt. En je kunt hier ook nog gratis parkeren!

Exclusieve vergaderruimte

Bij het Plofhuis huur je altijd een exclusieve vergaderruimte. Dat wil zeggen dat jullie het hele Plofhuis voor jullie zelf hebben. Gaan jullie vergaderen in Plofhuis 3, dan zijn er drie vergaderruimtes van verschillende afmetingen tot jullie beschikking. Ideaal als je tussendoor in groepjes wilt gaan werken. Plofhuis 15 bestaat dan weer uit één grote ruimte en een terras en ook deze is in zijn geheel voor jullie afgehuurd.

Vergaderlocatie in de natuur

Zoals gezegd bevind je je hier middenin de natuur en waarom dan ook niet meteen “gebruik” maken van deze natuur? Bij Plofhuis 3 heb je zelfs je eigen Ploftuin! Ga lekker in alle rust in deze tuin ‘neerploffen’ in de heerlijke zitzakken en laat je inspireren door de schitterende omgeving. Of kies voor een lunch in de zon. Alsof jullie de enige in de wereld zijn!

Vergaderbreak

Op onze vergaderlocatie in Noord-Holland kun je ook leuke activiteiten boeken, zoals een vergaderbreak. Tussendoor het brainstormen even de zinnen verzetten met bijvoorbeeld een potje boogschieten. Echt zo’n activiteit die je zelf niet zo snel zou doen, maar als de gelegenheid zich voordoet, een super leuke activiteit!

Of laat je informeren over alle flora en fauna hier, alsook de boeiende geschiedenis van deze bijzondere plek tijdens een rondleiding. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze plofhuisjes? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7