Uniek & Modern

Je vergaderlocatie het Plofhuis.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Weesp? Bij het Plofhuis heten wij jullie van harte welkom met gezelschappen vanaf 5 personen.

Maar ook voor grotere groepen kun je bij ons terecht voor een bijeenkomst, een training of een presentatie. Het Plofhuis vind je bij Fort Uitermeer tussen de Vecht en het Naardermeer.

Wil je hier ook neerploffen?

Vergaderlocatie Weesp

Fort Uitermeer is een vergaderlocatie aan de rand van Weesp en daarom vergader je hier middenin de natuur. Niet alleen vind je ons naast het Naardermeer en aan de Vecht, maar ook op het terrein van het fort barst het van de bijzondere flora en fauna! Een heerlijke omgeving dus voor een inspirerende vergadering!

Meerdere vergaderruimtes

Bij het Plofhuis beschikken we over meerdere vergaderruimtes. Plofhuis 3 is onze basis en recent gerenoveerd. Hier kun je terecht met maximaal 20 personen voor een vergadering. Plofhuis 7 is een andere vergaderlocatie bij Fort Uitermeer in Weesp.

Dit is één grote ruimte en geschikt voor maximaal 40 personen. Verder vind je hier ook nog het authentieke Plofhuis 2, een grote industriële ruimte ideaal voor een presentatie aan een grote groep (maximaal 100 personen).

Vergaderen en teambuilding

Combineer je vergadering op onze vergaderlocatie in Weesp met een middag teambuilding. In de ochtend gaan jullie hier vergaderen en na de lunch lekker naar buiten.

In teams gaan jullie bijvoorbeeld de PLOF Gamble doen, een super leuk en toegankelijk teambuilding programma waarbij je allerlei doe en denkopdrachten gaat doen. Samenwerken en communiceren is daarbij de key. Dus wat je ‘s ochtends hebt besproken, ga je ‘s middags tot uiting brengen.

Kleine vergaderlocatie Weesp

Bij ons kun je dus ook al terecht met een groepje van 5 personen, want we beschikken ook over een kleine vergaderruimte in Plofhuis 3. Neem plaats in onze heerlijke keuken op comfortabele stoelen, waarbij je gebruik kunt maken van de stroompunten in de keukentafel en de digitale Samsung flipover.

Sfeervol en alles wat je nodig hebt bij de hand! Heb je nog andere vragen over onze vergaderlocatie in Weesp? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7