Knus & Modern

Je vergaderlocatie bij het Plofhuis.

Een passende vergaderlocatie vinden in het grote aanbod in Nederland is soms een uitdaging.

Wat dacht je van vergaderen in een voormalige munitieopslagplaats? Bij Fort Uitermeer in Weesp vind je de zogeheten Plofhuisjes die nu dienst doen als vergader- en evenementenlocatie.

In originele staat maar voorzien van alle moderne gemakken waan je je hier even terug in de tijd. Vlakbij de A-1, dus makkelijk bereikbaar en met gratis parkeerplaatsen is dit misschien wel jullie ideale plek voor een dagje weg van kantoor.

Wil je hier ook neerploffen?

Varen naar je vergaderlocatie

Komen je gasten met het openbaar vervoer dan kunnen we hen ophalen met een boot vanaf station Weesp om dan te varen naar deze unieke vergaderlocatie.

In een half uurtje bereik je via rivier De Vecht de aanlegsteiger bij Fort Uitermeer. Een hapje en drankje aan boord regelen wij graag of wat dacht je van lunchen aan boord van een boot? Zeker weten dat jullie frisse neus op het water voor nieuwe inzichten zorgt.

Bijzondere catering

Direct naast het historische torenfort ligt het Porterhouse dat met zijn grote terras aan het water een prachtig uitzicht biedt en de heerlijkste gerechten op de kaart heeft staan. Handig als je jullie heidag of vergadering wilt afsluiten met een borrel, diner, buffet of BBQ.

In de Plofhuisjes wacht jullie een compleet vergaderarrangement inclusief onbeperkt verse bonen koffie, thee van Bradley’s, water uit de tap, koekjes, mints, huisgemaakte bonbons bij ontvangst maar ook heerlijk handfruit. Kortom, aan alles is gedacht om van iedere vergadering op locatie een inspirerende dag te maken.

Originele vergaderbreaks

Toe aan een pauze? Wat dacht je van een van onze originele vergaderbreaks op het terrein van Fort Uitermeer. Naast een rondleiding kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een clinic boogschieten .

Vergaderlocatie met meerdere ruimtes

Onze vergaderlocatie bestaat uit meerdere vergaderruimtes, elk met hun eigen sfeer. Zo kun je in het in 2021 gerenoveerde Plofhuis 3 genieten van de meest moderne faciliteiten zoals een digitale flip over en internet op glasvezel.

Met grotere gezelschappen kun je terecht in Plofhuis 15, één grote ruimte met een heerlijk privé terras. Uiteraard ook voorzien van internet, een beamer met XL scherm, flipover(s) en een vergaderkist met diverse kantoorartikelen. Bij al onze ruimtes zorgen wij voor een compleet vergaderarrangement.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.