Knus & Modern

Je vergaderlocatie bij het Plofhuis.

Een passende vergaderlocatie vinden in het grote aanbod in Nederland is soms een uitdaging.

Wat dacht je van vergaderen in een voormalige munitieopslagplaats? Bij Fort Uitermeer in Weesp vind je de zogeheten Plofhuisjes die nu dienst doen als vergader- en evenementenlocatie.

In originele staat maar voorzien van alle moderne gemakken waan je je hier even terug in de tijd. Vlakbij de A-1, dus makkelijk bereikbaar en met gratis parkeerplaatsen is dit misschien wel jullie ideale plek voor een dagje weg van kantoor.

Wil je hier ook neerploffen?

Varen naar je vergaderlocatie

Komen je gasten met het openbaar vervoer dan kunnen we hen ophalen met een boot vanaf station Weesp om dan te varen naar deze unieke vergaderlocatie.

In een half uurtje bereik je via rivier De Vecht de aanlegsteiger bij Fort Uitermeer. Een hapje en drankje aan boord regelen wij graag of wat dacht je van lunchen aan boord van een boot? Zeker weten dat jullie frisse neus op het water voor nieuwe inzichten zorgt.

Bijzondere catering

Direct naast het historische torenfort ligt het Porterhouse dat met zijn grote terras aan het water een prachtig uitzicht biedt en de heerlijkste gerechten op de kaart heeft staan. Handig als je jullie heidag of vergadering wilt afsluiten met een borrel, diner, buffet of BBQ.

In de Plofhuisjes wacht jullie een compleet vergaderarrangement inclusief onbeperkt verse bonen koffie, thee van Bradley’s, water uit de tap, koekjes, mints, huisgemaakte bonbons bij ontvangst maar ook heerlijk handfruit. Kortom, aan alles is gedacht om van iedere vergadering op locatie een inspirerende dag te maken.

Originele vergaderbreaks

Toe aan een pauze? Wat dacht je van een van onze originele vergaderbreaks op het terrein van Fort Uitermeer. Naast een rondleiding kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een clinic boogschieten .

Vergaderlocatie met meerdere ruimtes

Onze vergaderlocatie bestaat uit meerdere vergaderruimtes, elk met hun eigen sfeer. Zo kun je in het in 2021 gerenoveerde Plofhuis 3 genieten van de meest moderne faciliteiten zoals een digitale flip over en internet op glasvezel.

Met grotere gezelschappen kun je terecht in Plofhuis 15, één grote ruimte met een heerlijk privé terras. Uiteraard ook voorzien van internet, een beamer met XL scherm, flipover(s) en een vergaderkist met diverse kantoorartikelen. Bij al onze ruimtes zorgen wij voor een compleet vergaderarrangement.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7