Historisch & bijzonder

Je vergaderruimte bij de Plofhuisjes.

Vlakbij Almere vind je onze historische vergaderruimte op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp. Ben jij dus op zoek naar een vergaderruimte nabij Almere? Dan is Plofhuis dé locatie die je zoekt.

Onze locatie is voorzien van diverse vergaderruimtes, ook plofhuisjes genoemd, welke gehuurd kunnen worden om jouw vergaderingen in te houden.

De plofhuisjes hebben hun naam te danken aan het feit dat deze in de Koude Oorlog ingezet werden als voormalige opslagplaatsen. Deze zijn helemaal gemoderniseerd en perfect voor een vergadering het hele jaar door.

Wil je hier ook neerploffen?

Vergaderruimte Almere

Onze vergaderruimte Almere ligt op slechts 15 minuten deze stad en toch waan je je in een andere wereld. In de groene omgeving van Fort Uitermeer kunnen jullie volop genieten van rust en privacy in plaats van het drukke stadsleven.

Er zijn tevens gratis parkeerplaatsen bij het fort en ook als je met de trein naar Weesp komt zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je op de OV fiets stappen en je dag starten met een prachtige fietstocht langs de Vecht.

Ben je op zoek naar iets uniekers? We halen je ook graag op met de boot vanaf het station.

Meerdere vergaderruimtes

Bij Fort Uitermeer vind je meerdere vergaderruimtes, allen in de vorm van een voormalige munitie opslagplaats, ook plofhuisjes genoemd. Elk Plofhuis heeft zijn eigen charme en is geschikt voor verschillende groepsgroottes.

Zo is Plofhuis 2 een rauwe, industriële ruimte met alleen stroom. Hier kun je een top presentatie houden met een grotere groep tot wel 100 personen. Zijn jullie met een klein groepje, dan hebben wij Plofhuis 3 beschikbaar. Hier kun je al lekker ‘neerploffen’ als je met een klein gezelschap bent (vanaf 5 personen).

Vergaderarrangement

Als je een vergadering boekt in een vergaderruimte Almere, verzorgen wij altijd een compleet vergaderarrangement.  Hierbij ontvangen wij jullie altijd met zoete, huisgemaakte lekkernijen zoals de prachtige bonbons van Smit’s Delicious. Gedurende jullie bijeenkomst is er onbeperkte bonen koffie  (natuurlijk ook cappuccino, espresso, latte macchiato, etc.) en heerlijke theesoorten van het fairtrade merk Bradley’s.

In onze munitiekisten vinden jullie onbeperkt verpakte koekjes en mints. Verder is er in de middag een groot assortiment frisdranken, sappen en watertaps. Tot slot nog wat lekker handfruit van de groenteboer.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7