Inspirerend & groen

Je vergaderruimte bij het Plofhuis.

Wil je een vergaderruimte huren in Amsterdam? In stadsdeel Weesp vind je Fort Uitermeer, een historische, groene locatie op nog geen 10 minuten van Zuidoost.

Het voordeel van onze vergaderlocatie is het feit dat je volledig gratis kunt parkeren, daarnaast geniet je van alle moderne faciliteiten die je nodig hebt in je vergaderruimte.

Wil je hier ook neerploffen?

Inspirerende vergaderruimte huren Amsterdam

Bij het Plofhuis kun je een vergaderruimte huren in Amsterdam met gezelschappen vanaf 5 personen. Dus ook voor kleine groepen kun je bij ons terecht. We beschikken over meerdere vergaderruimtes, ieder in een eigen plofhuis.

Deze plofhuisjes zijn voormalige munitie opslagplaatsen en hebben tegenwoordig ieder hun eigen sfeer en functionaliteiten.

Vergaderbreak

Gun jezelf en je team ook wat rust en combineer je vergadering met een leuke vergaderbreak! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leerzame rondleiding? Tijdens deze heerlijke wandeling over het domein kom je meer te weten over de geschiedenis van het fort, hoe leuk!

Of maak kennis met boogschieten; een leuke activiteit die je normaliter misschien niet zo snel zou doen! Wil je nog actiever aan de slag? Maak dan je dag compleet met een leuke teambuilding activiteit zoals de PLOF Gamble.

Outdoor vergaderruimte huren Amsterdam

Wil je samen met je collega’s genieten van de gezonde buitenlucht, terwijl je aan het vergaderen bent? Dan is Plofhuis 3 dé ideale locatie voor jullie. Binnen heb je zo’n 120 m2 tot je beschikking (verdeeld over 3 ruimtes) en naast het Plofhuis vind je onze heerlijke Ploftuin.

Je kunt er dus voor kiezen om lekker naar buiten te gaan op een prachtige lentedag. Wel moet je soms iets harder praten om boven het gezang van de vogels uit te komen.

Faciliteiten

Wanneer je een vergaderruimte huurt bij Plofhuis kan je rekenen op alle nodige faciliteiten. Denk hierbij aan Wifi, een beamer met XL scherm of grote smart TV (75″) en een vergaderkist boordevol kantoorartikelen. Iets nodig wat niet op onze lijst staat? Informeer naar de mogelijkheden, wij denken namelijk graag met je mee!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7