Inspirerend & groen

Je vergaderruimte bij het Plofhuis.

Wil je een vergaderruimte huren in Amsterdam? In stadsdeel Weesp vind je Fort Uitermeer, een historische, groene locatie op nog geen 10 minuten van Zuidoost.

Het voordeel van onze vergaderlocatie is het feit dat je volledig gratis kunt parkeren, daarnaast geniet je van alle moderne faciliteiten die je nodig hebt in je vergaderruimte.

Wil je hier ook neerploffen?

Inspirerende vergaderruimte huren Amsterdam

Bij het Plofhuis kun je een vergaderruimte huren in Amsterdam met gezelschappen vanaf 5 personen. Dus ook voor kleine groepen kun je bij ons terecht. We beschikken over meerdere vergaderruimtes, ieder in een eigen plofhuis.

Deze plofhuisjes zijn voormalige munitie opslagplaatsen en hebben tegenwoordig ieder hun eigen sfeer en functionaliteiten.

Vergaderbreak

Gun jezelf en je team ook wat rust en combineer je vergadering met een leuke vergaderbreak! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leerzame rondleiding? Tijdens deze heerlijke wandeling over het domein kom je meer te weten over de geschiedenis van het fort, hoe leuk!

Of maak kennis met boogschieten; een leuke activiteit die je normaliter misschien niet zo snel zou doen! Wil je nog actiever aan de slag? Maak dan je dag compleet met een leuke teambuilding activiteit zoals de PLOF Gamble.

Outdoor vergaderruimte huren Amsterdam

Wil je samen met je collega’s genieten van de gezonde buitenlucht, terwijl je aan het vergaderen bent? Dan is Plofhuis 3 dé ideale locatie voor jullie. Binnen heb je zo’n 120 m2 tot je beschikking (verdeeld over 3 ruimtes) en naast het Plofhuis vind je onze heerlijke Ploftuin.

Je kunt er dus voor kiezen om lekker naar buiten te gaan op een prachtige lentedag. Wel moet je soms iets harder praten om boven het gezang van de vogels uit te komen.

Faciliteiten

Wanneer je een vergaderruimte huurt bij Plofhuis kan je rekenen op alle nodige faciliteiten. Denk hierbij aan Wifi, een beamer met XL scherm of grote smart TV (75″) en een vergaderkist boordevol kantoorartikelen. Iets nodig wat niet op onze lijst staat? Informeer naar de mogelijkheden, wij denken namelijk graag met je mee!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.