Modern & groen

Vergaderruimte bij het Plofhuis.

Een originele vergaderruimte huren was nog nooit zo makkelijk.

Bij Fort Uitermeer in Weesp doen de voormalige munitie opslagplaatsen, de Plofhuisjes, nu dienst als vergaderruimte. Centraal gelegen en middenin het groen waan je je hier in vroegere tijden, maar zijn alle moderne faciliteiten uiteraard wel aanwezig.

Een unieke manier om van jouw vergadering echt iets bijzonders te maken.

Wil je hier ook neerploffen?

Vergaderruimte huren bij een fort

Onder de rook van Amsterdam ligt Fort Uitermeer, een heerlijke plek aan het water met rondom verschillende plofhuisjes die je kunt huren als vergaderruimte. Ieder plofhuis heeft zijn eigen sfeer, karakter en afmeting. Dus hoe groot of klein je gezelschap ook is, voor iedere vergadering is er wel een geschikt plofhuis.

Verras je gasten met deze unieke locatie en maak met elkaar de hoofden leeg op dit heerlijk groene fort terrein. Ook voor originele vergaderbreaks helemaal in stijl van het fort kun je hier prima terecht. Onze PLOF crew bespreekt graag je wensen en stellen vrijblijvend een offerte voor jullie op, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Moderne faciliteiten

De Plofhuisjes zijn van de buitenkant grotendeels nog authentiek en hebben elk hun eigen afmeting. Natuurlijk is er Wifi, een 75″ multimediaal TV-scherm met AV-aansluitingen of beamer met XL scherm en ook (digitale) flipovers en handige vergader- (munitie)kisten met allerlei kantoorartikelen.

Voor een afsluitende borrel of diner kun je terecht bij het naastgelegen restaurant dat met zijn terras aan het water ook nog eens prachtig uitzicht biedt op het imposante torenfort.

Vergaderarrangement met vergaderbreak

Als jullie hier een vergaderruimte huren, ontvangen wij de gasten met huisgemaakte bonbons van Smit’s Delicious. Op het drankenbuffeet staat het complete vergaderarrangement al klaar en kan iedereen zelf onbeperkt verse bonen koffie, Bradley’s thee of water tappen uit de kan vol fruit en kruiden. Koekjes, mints en handfruit, echt aan alles is gedacht om van jullie vergadering of training een ontspannen dag te maken.

Willen jullie tussendoor of na afloop de gedachten even verzetten dan kun je kiezen voor één van de leuke vergaderbreaks of combineer je vergadering met een toegankelijk teambuilding programma zoals de PLOF Gamble.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7