Modern & inspirerend

Je vergaderruimte in het Plofhuis.

Originele vergaderruimte nodig centraal gelegen in Nederland? Plof maar lekker neer in ons Plofhuis.

Bij Fort Uitermeer in Weesp kun je in één van onze voormalige munitie opslagplaatsen (de Plofhuisjes) in alle rust vergaderen.

Uiteraard met alle moderne faciliteiten, leuke vergaderbreaks en een heerlijk restaurant om de dag af te sluiten met een borrel of diner.

Wil je hier ook neerploffen?

Historische vergaderruimte

Vergaderen in het Plofhuis doe je in een historische vergaderruimte. De Plofhuisjes stammen uit de Koude Oorlog tijd en dienden als munitie opslagplaats. Deze huisjes waren zo gebouwd dat bij een ontploffing alleen het Plofhuis zou ontploffen en weinig tot geen schade aan de omgeving zou hebben.

Bij de meeste Plofhuisjes kun je nog her en der authentieke details vinden zoals de bliksemafleiders rondom Plofhuis 3. Een historische vergadering gegarandeerd dus!

Vergaderruimte voor kleine groepen

Of je nu voor 5 of 50 personen een vergaderruimte zoekt, de Plofhuisjes bij Fort Uitermeer bieden elk op hun eigen wijze plek aan kleine en middelgrote groepen.

Sommige Plofhuisjes zijn nog authentiek en hebben daardoor minder daglicht. Moderne faciliteiten zoals Wifi en beamer zijn in de meeste Plofhuisjes aanwezig net als onze unieke munitie (vergader)kisten vol kantoorartikelen. Neem contact op met onze PLOF crew om voor jouw groep het ideale Plofhuis te selecteren.

Compleet vergaderarrangement

Na een hartelijk ontvangst in de vergaderruimte met huisgemaakte bonbons staat er een compleet vergaderarrangement voor jullie klaar op het drankenbuffet. Onbeperkt koffie, thee, koekjes en mints, een verfrissende watertap en wat handfruit.

Het naastgelegen restaurant biedt volop plek voor een gezellige borrel of heerlijk diner. En bij goed weer geniet je hier uiteraard nog meer van op het terras aan rivier De Vecht met spectaculair uitzicht op het torenfort van Uitermeer.

Originele vergaderbreaks

Iedere vergadering heeft zo zijn eigen breaks. Boek je een vergaderruimte bij het Plofhuis dan combineer je zo’n break gelijk met een ontspannen activiteit. Blijf in de sfeer van deze bijzondere vergaderlocatie en beleef onze escape room experience de PLOF Escape.

Liever naar buiten? Een rondleiding of wandeling op deze fijne, groene vergaderplek is natuurlijk altijd een goed idee. Of maak kennis met de leuke schietsport boogschieten. Probeer tijdens je break zoveel mogelijk ballonnen kapot te schieten!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7