Knus & Modern

Vergaderzaal bij het Plofhuis.

Ben je op zoek naar een vergaderzaal Amsterdam? Bij het Plofhuis vind je meerdere bijzondere vergaderzalen! Niet alleen kun je hier gratis parkeren, maar je bent ook nog eens in een schitterende groene omgeving wat jullie volop inspiratie geeft tijdens de vergadering.

De Plofhuisjes zijn voorzien van alle moderne faciliteiten, maar de inrichting heeft zijn militaire karakter behouden. 

Tijdens de vergadering zorgt onze PLOF crew dat het jullie aan niets ontbreekt met een uitgebreid vergaderarrangement.

Wil je hier ook neerploffen?

Vergaderzaal Amsterdam

Het Plofhuis beschikt over een vergaderzaal Amsterdam. Zuidoost vind je op 10 minuutjes en het centrum van Amsterdam op zo’n 20 minuten. Als je aankomt bij Fort Uitermeer, gelegen in stadsdeel Weesp, waan je je in een andere wereld. Ideaal dus voor een bijeenkomst waar je je helemaal op wilt focussen.

Fort Uitermeer

Onze vergaderzaal Amsterdam bevindt zich op het terrein van Fort Uitermeer. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam bevind je je hier op UNESCO Werelderfgoed. Met je vergadering steun je dus ook nog het behoud van deze bijzondere historische locatie.

Het voormalige fort dient als achtergrond, onze vergaderzaal vind je in onze plofhuisjes. Een aantal van deze voormalige munitie opslagplaatsen zijn helemaal gerenoveerd en voorzien van alle moderne faciliteiten voor een vergadering.

Vergaderbreak

Wil je even de vergaderzaal uit, kies dan voor een vergaderbreak. Je kunt natuurlijk zelfstandig het fort gaan ontdekken, maar hoe leuk is het om te luisteren naar alle bijzondere verhalen van de manschappen die hier verbleven en over alle flora en fauna op het fort? Boek dan een rondleiding om daarna weer fris met alle neuzen dezelfde kant op verder te gaan met jullie vergadering.

Catering

Naast een volledig verzorgde vergaderzaal Amsterdam, zorgen wij er natuurlijk ook voor dat het qua catering aan niets ontbreekt. Geniet van een uitgebreid vergaderarrangement met onbeperkte bonen koffie, heerlijk handfruit en zoete lekkernijen bij ontvangst. Rond het middaguur serveren wij een smakelijke PLOFlunch, waarbij alles uiteraard vers gemaakt is, zoals een lekkere tomaten salade of courgette soep.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7