Compleet & stoer

Je vergaderzaal bij het Plofhuis.

Een vergaderzaal maar dan anders. Dat is het Plofhuis bij Fort Uitermeer in Weesp. Middenin de natuur maar toch zo vlakbij Hilversum, Almere en Amsterdam.

Je moet er een keer geweest zijn om de rust en ruimte te ervaren. Een heerlijke plek met een bijzondere geschiedenis.

We vertellen je er graag alles over tijdens de start van jullie vergadering of training op deze unieke locatie.

Wil je hier ook neerploffen?

Historische vergaderzaal

Waar tijdens de Koude Oorlog nog munitie lag opgeslagen vind je nu een vergaderzaal geheel in de stijl van toen. Uiteraard voorzien van alle moderne faciliteiten en op een plek die gelijk voor rust en ruimte zorgt bij je gasten. Middenin de natuur en direct aan rivier De Vecht.

In het Plofhuis ontvangen we jullie met verse bonen koffie en huisgemaakte bonbons en in de vergaderzaal zorgen we uiteraard voor een compleet vergaderarrangement met onbeperkt koffie, thee, water uit de tap, mints, koekjes en handfruit.

Voor een lekkere lunch wandel je in een paar minuten naar het heerlijke terras van het Porterhouse met zijn adembenemende uitzicht op het torenfort.

Vergaderbreak

Onderbreek je vergadering met een bijzondere vergaderbreak. Van een rondleiding over het terrein waarin alle ins en outs van de bijzondere flora en fauna worden verteld tot een meer intensieve clinic boogschieten.

Vanuit de vergaderzaal in Plofhuis 3 loop je zo de escape room experience Het Kanon binnen waar je gasten door het oplossen van puzzels en raadsels live een kanon tot ontploffing kunnen brengen. Als dat geen spectaculaire afsluiting is van jullie vergadering of training!

Catering

In het naastgelegen restaurant wordt ook gedacht aan de inwendige mens. Want vergaderen maakt hongerig. Tijdens een fijne break aan het water geniet je hier van verschillende lunch- en dinermogelijkheden.

Maar alleen een borrel met bitterbal kan natuurlijk ook. Onze PLOF crew stelt vrijblijvend en snel een offerte voor je op die past binnen ieders wens en budget.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7