Historisch & bijzonder

Het fort bij het Plofhuis.

Er is in Weesp een fort onder de naam Fort Uitermeer, een prachtig historische plek waar je onder andere een vergadering en teambuilding activiteiten kunt organiseren.

Weesp is onderdeel van Amsterdam en het fort vind je dan ook op slechts 10 minuten van Amsterdam Zuid-Oost. Een groene oase zo dichtbij de stad!

Wil je hier ook neerploffen?

Fort in Weesp

Dit stoere fort in Weesp vind je aan de rivier de Vecht. Op het terrein vind je naast het fort, ook voormalige munitie opslagplaatsen (de Plofhuisjes) en een restaurant. Een perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst of geslaagd bedrijfsuitje. Daarnaast kun je hier gratis parkeren en ben je het hele jaar door welkom.

Teambuilding Weesp fort

Bij dit Weesp fort nabij Amsterdam helpen wij je graag met het organiseren van een teambuilding dag. Even samen het kantoor uit om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Bij het Plofhuis hebben wij een variatie aan teambuilding activiteiten, zoals de toegankelijke PLOF Gamble. Hierbij ga je in teams verschillende doe en denkopdrachten doen die je vooraf zelf hebt uitgekozen.

De “Gamble” zit hem erin dat je gaat gokken op elkaars kunnen. Samenwerken, communiceren tijdens de opdrachten en competitie bij het gokken; een top combinatie voor een geslaagde teambuilding dag!

Vergaderlocatie in Weesp fort

Ook is het Weesp fort een vergaderlocatie. In de voormalige munitie opslagplaatsen hebben wij een aantal ruimtes gerenoveerd tot vergaderruimte. Voor een bijeenkomst zijn jullie van harte welkom met groepen vanaf vijf personen. De zogeheten Plofhuisjes zijn ingericht met alle moderne faciliteiten. Onder het motto ‘Plof hier maar lekker neer’ zorgen onze PLOF crew dat het aan jullie niets onderbreekt!

Bedrijfsuitje in Weesp

Hebben jullie al eens gedacht om je bedrijfsuitje te organiseren in het Weesp fort? Wij geven jou alvast een ideetje.

Wij ontvangen jullie bij het Plofhuis met heerlijke verse koffie en zoete lekkernijen waarna we één van onze leuke groepsactiviteiten starten. Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning en kunnen jullie in de Ploftuin gaan genieten van een heerlijke maaltijd vanaf onze Bakbrommer en de ondergaande zon in het Naardermeer!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7