Teambuilding & fun

Je personeelsuitje bij het Plofhuis.

Organiseer een actief personeelsuitje voor iedereen!

Op zoek naar een actief personeelsuitje waarbij iedereen een gezellige dag heeft? Dat kan nog best wel eens moeilijk worden.

Daarom hebben wij bij het Plofhuis een aantal activiteiten zelf ontwikkeld waarbij er voor ieder wat wils te doen is.

Start je personeelsuitje met een lekkere PLOF lunch waarna jullie lekker aan de slag gaan samen.

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Actief personeelsuitje

Bij ons organiseer je een actief personeelsuitje nabij Amsterdam, Almere en Hilversum. Fort Uitermeer ligt in Weesp. Vanaf Amsterdam Zuidoost ben je in 10 minuten bij het Plofhuis! En je kunt hier gratis parkeren. Ideaal voor een actief dagje weg van kantoor en toch niet te ver weg!

Toegankelijk teambuilding programma

Zo is er bijvoorbeeld Fort Trivial, een zeer toegankelijk teambuilding programma gebaseerd op Triviant. Het doel is om als team zoveel mogelijk trivianten te verzamelen. Dit doe je door verschillende denk- en/of doe activiteiten uit te voeren met je team en tegen de andere teams. Voorafgaand het evenement kun je zelf de opdrachten uitkiezen uit een lijst van ongeveer 20 activiteiten.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

rondleiding plofhuis fort uitermeer
10 - 60 personen

RONDLEIDING

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Echt actief aan de slag

Wil je echt actief aan de slag tijdens je personeelsuitje? Laat ons dan een programma op maat maken met bijvoorbeeld een roei wedstrijd op de Vecht of een fietspuzzeltocht rondom het fort.

Niet al onze ideeën staan op de website, maar we hebben er genoeg. Daarom denken wij graag met jullie mee om zo het personeelsuitje samen te stellen dat jullie willen.

actief personeelsuitje plofhuis
actief personeelsuitje fort uitermeer

Verschillende activiteiten

Ook kun je een aantal activiteiten combineren, zoals de PLOF Escape en de rondleiding.  Zo ga je bij de PLOF Escape proberen binnen het uur de escape kist open te krijgen en kun je tijdens een mooie rondleiding luisteren naar de meest fascinerende verhalen verteld door één van de vrijwilligers van het fort.